Εθνική Ελλάδας: Ενσωματώθηκαν οι «τελευταίοι» διεθνείς για τα φιλικά

Εθνική Ελλάδας: Πλήρη σύνθεση πλέον για το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» μετά την ενσωμάτωση και των τελευταίων διεθνών.
Εθνική Ελλάδας: Ενσωματώθηκαν οι «τελευταίοι» διεθνείς για τα φιλικά
Intime
1'

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Νίκος Παπαδόπουλος, που εκτελεί χρέη πρώτου προπονητή στην Εθνική Ελλάδας, δούλεψε στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας με 17 ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του, το οποίο ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (31/05) στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Συγκεκριμένα, ο Ομοσπονδιακός κόουτς ξεκίνησε την προετοιμασία της εθνικής ομάδας με τους: Βλαχοδήμο, Μανδά, Αθανασιάδη, Μαυροπάνο, Κουλιεράκη, Χατζηδιάκο, Ρότα, Σάλιακα, Σιώπη, Κουρμπέλη, Μπουχαλάκη, Μάνταλο, Τσιγγάρα, Παυλίδη, Γιαννούλη, Κώτσιρα, Λημνιό.

Ωστόσο, από τη Δευτέρα (03/06) έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες που είχε καλέσει για τα δύο ματς με την Γερμανία και τη Μάλτα, στο πλαίσιο των φιλικών αναμετρήσεων, αφού ενσωματώθηκαν οι 9 «τελευταίοι» διεθνείς, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους με τις ομάδες τους.

Πρόκειται για τους Μπακασέτα, Μασούρα, Ρέτσο, Ιωαννίδη, Τζολάκη, Ντόι, Κυριακόπουλο, Τζόλη και Δουβίκα. Η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας θα συνεχιστεί το απόγευμα της Δευτέρας (03/06) στις 18:30 στο «Γ. Καμάρας», ενόψει των φιλικών με την Γερμανία, στις 7 Ιουνίου στις 21:45 και τη Μάλτα στις 11 του μηνός στις 19:00.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή