Κιλιάν Εμπαπέ, ένας σύγχρονος «Μίδας» - Ξεπέρασε τον Ρονάλντο και είναι πίσω μόνο από τον Μέσι

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι πλέον παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου πίσω από τον Λιονέλ Μέσι.

Κιλιάν Εμπαπέ, ένας σύγχρονος «Μίδας» - Ξεπέρασε τον Ρονάλντο και είναι πίσω μόνο από τον Μέσι
3'

Η «βόμβα» μεγατόνων του φετινού καλοκαιριού έσκασε και μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου είναι πλέον πραγματικότητα.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης έως το καλοκαίρι του 2029 και αλλάζει τα δεδομένα όχι μόνο στην Ισπανία, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Ο Γάλλος σούπερ σταρ άφησε την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος του συμβολαίου του, οπότε ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν χρειάστηκε να δώσει χρήματα για τη μεταγραφή. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν παίζονται πολλά εκατομμύρια ευρώ σε αυτή τη συμφωνία.

Για κάθε μία από τις πέντε επόμενες σεζόν, ο Κιλιάν Εμπαπέ θα κερδίζει 57,5 ​​εκατ. ευρώ καθαρά ετησίως, αλλά σε αυτή την ήδη εντυπωσιακή συμφωνία, πρέπει να προστεθούν και 20 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο, που αντιστοιχούν στο πριμ υπογραφής των 100 εκατ. ευρώ, που θα καταβάλλονται σταδιακά καθ' όλη τη διάρκεια του συμβολαίου.

Όπως αναφέρουν έγκυροι ρεπόρτερ στην ιβηρική χερσόνησο, αυτό το συμβόλαιο των 77,5 εκατ. ευρώ ετησίως είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, ξεπερνώντας τις συμφωνίες που είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όχι και τα 88 εκατομμύρια ευρώ ετησίως που κέρδιζε ο Λιονέλ Μέσι στη Μπαρτσελόνα, πριν φύγει για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Εμπαπέ: «Όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Λίγο μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής, ο Γάλλος σούπερ σταρ έκανε την πρώτη του ανάρτηση ως παίκτης των «μερένγκες».

Σε αυτή ανέβασε φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία, όπου φοράει ζακέτα της Ρεάλ, ενώ σε μία από αυτές είναι μαζί με το ίνδαλμά του, τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, τόσο χαρούμενος και περήφανος που πήρα μεταγραφή στο κλαμπ των ονείρων μου στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πόσο ενθουσιασμένος είμαι αυτή τη στιγμή. Ανυπομονώ να σας δω, Μαδριλένοι και σας ευχαριστώ για την απίστευτη υποστήριξή σας. Hala Madrid!» έγραψε συγκεκριμένα ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Το νούμερο στη φανέλα του Εμπαπέ

Όπως, μάλιστα, αποκάλυψε η Le Parisien λίγο νωρίτερα ο 25χρονος επιθετικός θα φοράει το νούμερο 9 τη νέα σεζόν, μια φανέλα που έμεινε χωρίς κάτοχο μετά την αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα πάρει το αγαπημένο του «10», όταν ο Λούκα Μόντριτς φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή