Κιλιάν Εμπαπέ: «Νιώθω ελεύθερος» - Οι πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης

Κιλιάν Εμπαπέ: Ο Γάλλος «σταρ» είναι επίσημα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ίδιο να δηλώνει… ελεύθερος!

Κιλιάν Εμπαπέ Ρεάλ Μαδρίτης
EPA/Teresa Suarez
2'

Η είδηση του καλοκαιριού στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι πλέον γεγονός!

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς οι Πρωταθλητές Ευρώπης ανακοίνωσαν τη Δευτέρα (4/6) τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο διεθνής φορ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών, γεγονός που θα τον κρατήσει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» έως το 2029 και θα κερδίζει 57,5 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν, συν ένα πριμ υπογραφής 100 εκατομμυρίων ευρώ που θα καταβληθεί σταδιακά σε πέντε χρόνια.

Ο Εμπαπέ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της εθνικής Γαλλίας κι αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της «βασίλισσας», είπε:

«Είμαι χαρούμενος. Είμαι πολύ χαρούμενος, μπορείτε να δείτε αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπό μου… και ένας χαρούμενος παίκτης μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα. Θα παίξω για την ομάδα των ονείρων μου. Θα είμαι στη Ρεάλ Μαδρίτης για τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Αισθάνομαι ελεύθερος. Έρχομαι στη Ρεάλ Μαδρίτης με πολλή ταπεινότητα, είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ. Με εμπιστευόταν από την πρώτη μέρα.

Ένας παίκτης που είναι χαρούμενος έχει περισσότερες πιθανότητες να παίξει καλά από έναν που είναι δυστυχισμένος. Αλλά δεν είναι επειδή χαμογελώ ότι θα κερδίσω αγώνες. Πρέπει να κάνω αρκετή δουλειά. Θα ήταν κρίμα να έλεγα ότι είμαι ήμουν στην Παρί γιατί τώρα έχω τη νέα μου ομάδα. Αλλά υπήρχαν άνθρωποι και πράγματα που με έκαναν δυστυχισμένο.

Οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν μου είπαν ευθέως και με βίαιο τρόπο πως δεν θα έπαιζα σε όλη τη σεζόν από τη στιγμή που δεν ανανέωνα. Ο Λουίς Ενρίκε και ο Λουίς Κάμπος με έσωσαν. Αυτή είναι η αληθεια»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή