Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Σκάει μεγάλη πρόταση Σάλτσμπουργκ για Κωνσταντέλια

Μεταγραφές: Εν αναμονή νέας μεγάλης πρότασης για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια από την Σάλτσμπουργκ βρίσκονται οι «ασπρόμαυροι» της Θεσσαλονίκης.
Eurokinissi

Το τελευταίο διάστημα, η αυστριακή ομάδα έχει ανοίξει επικοινωνία με τον ΠΑΟΚ για τον νεαρό μεσοεπιθετικό. Οι εμφανίσεις του Έλληνα διεθνή έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον των «Ταύρων», το οποίο είναι ιδιαίτερα… έντονο. Μάλιστα, προ ημερών, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε απαντήσει αρνητικά στην πρώτη κρούση που έκαναν οι Κεντρικοευρωπαίοι.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της Σάλτσμπουργκ φέρεται πως είχε καταθέσει πρόταση 17.000.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 18%, τη στιγμή που οι αρχικές απαιτήσεις των «ασπρόμαυρων» είναι πάνω από 20.000.000 ευρώ και ποσοστό 20% για να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις.

Πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, οι Αυστριακοί αναμένεται να επιστρέψουν άμεσα στις διαπραγματεύσεις, καταθέτοντας βελτιωμένη πρόταση προς τους Πρωταθλητές Ελλάδας, η οποία θα είναι και η τελική προσφορά.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, οι επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες, αναμένεται να είναι «καυτές» για τον 21χρονο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων του εξωτερικού, αλλά η Σάλτσμπουργκ εμφανίζεται πιο… κινητική για την απόκτησή του.

Σχετικές ειδήσεις