ΕΠΟ: Οριστικά νέος πρόεδρος ο Μάκης Γκαγκάτσης

Ο Μάκης Γκαγκάτσης μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ και πλέον τα ηνία της Ομοσπονδίας θα περάσουν στα «χέρια» του χωρίς κανέναν αντίπαλο!

ΕΠΟ: Οριστικά νέος πρόεδρος ο Μάκης Γκαγκάτσης
1'

Το μεσημέρι της Πέμπτης (6/6) έληξε η διορία που υπήρχε στην ΕΠΟ για την κατάθεση υποψηφιοτήτων για την προεδρία της Ομοσπονδίας. Πέρα από τον Μάκη Γκαγκάτση, κανείς άλλος δεν έθεσε τελικά υποψηφιότητα. Έτσι, το ποδόσφαιρο θα περάσει στη νέα του εποχή με τον τέως παράγοντα του ΠΑΟΚ στη θέση του επικεφαλής.

Οι εκλογές είναι στις 22 Ιουλίου, όμως έχουν καθαρά τυπικό χαρακτήρα απ’ τη στιγμή που δεν υπήρξε αντίπαλος για τον Μάκη Γκαγκάτση. Ο μέχρι πρότινος CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα διαδεχτεί τον Τάκη Μπαλτάκο, θέλοντας να βάλει το ποδόσφαιρο σε μια νέα ρότα.

Το διάστημα μέχρι τις εκλογές, θα περάσει με διεργασίες που αφορούν τον σχηματισμό της διοίκησης. Έτσι κι αλλιώς πάντως, η προτίμηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ενώσεων ήταν ο Μάκης Γκαγκάτσης και αυτός είναι ο βασικός λόγος που κανείς αντίπαλος δεν μπήκε στη διαδικασία να θέσει υποψηφιότητα.

Τα τρία βασικά ζητήματα που θα απασχολήσουν τον Μάκη Γκαγκάτση, είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας, ο νέος αρχιδιαιτητής και ο CEO της ΕΠΟ που θα προκύψει από διεθνή διαγωνισμό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
08:34ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο TikToker Manolο