Μυθική απάντηση Πολ Γκασκόιν, «λύγισαν» απ’ τα γέλια Λίνεκερ, Σίρερ, Ρίτσαρντς!

Η ειλικρίνεια του Πολ Γκασκόιν… τσακίζει κόκαλα και το απέδειξε στο podcast των θρύλων του αγγλικού ποδοσφαίρου όταν απάντησε αναφορικά με το αν θα ταίριαζε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Μυθική απάντηση Πολ Γκασκόιν, «λύγισαν» απ’ τα γέλια Λίνεκερ, Σίρερ, Ρίτσαρντς!
1'

Υπήρξε απ’ τα μεγαλύτερα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Υπήρξε ιδιαίτερα προβληματικός χαρακτήρας, κάνοντας κακό στον εαυτό του κυρίως με την εξάρτησή του απ’ το αλκοόλ. Τώρα τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα για τον Πολ Γκασκόιν και μάλιστα ήταν καλεσμένος στο podcast «The rest is football».

Παρουσιαστές είναι ο Γκάρι Λίνεκερ, ο Άλαν Σίρερ και ο Μάικα Ρίτσαρντς. Θρύλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου και οι συζητήσεις συνήθως είναι χιουμοριστικές με ανέκδοτες ιστορίες αναφορικά με τους πρωταγωνιστές των ποδοσφαιρικών ηρώων της Βρετανίας.

Στο τελευταίο επεισόδιο, καλεσμένος είναι ο Πολ Γκασκόιν. Κάποια στιγμή ο Άλαν Σίρερ τον ρώτησε «ποιος ηλίθιος απορρίπτει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», επειδή στις αρχές των 90’s ο «Γκάζα» το είχε κάνει. Η απάντηση του παλαίμαχου άσου, θύμισε σε όλους το απίστευτο χιούμορ του. Κάνοντας τους υπόλοιπους να… λυγίσουν απ’ τα γέλια!

«Ο κόσμος συνέχεια λέει αν θα ήταν διαφορετικά σε περίπτωση που υπέγραφα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν θα μπορούσε να μείνει η ομάδα υπό έλεγχο», είπε αρχικά και συνέχισε με… θανατηφόρο χιούμορ:

«Ο Έρικ Καντονά κλώτσησε με δύο πόδια κάποιον στο λαιμό ενώ ήταν στην εξέδρα. Ο Γουέιν Ρούνεϊ πήγε με μια γιαγιά και ο Ράιαν Γκιγκς πήγε με τη γυναίκα του αδερφού του. Οπότε ίσως και να ταίριαζα»!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή