Πρώην εργαζόμενος κατήγγειλε τον Κέιλορ Νάβας – Κινείται νομικά ο τερματοφύλακας

Ο Κοσταρικανός, Κέιλορ Νάβας, καταγγέλθηκε ως εργοδότης από πρώην εργαζόμενό του στη Γαλλία, με τον ίδιο να ανακοινώνει πως την υπόθεση ανέλαβαν οι δικηγόροι του.

Πρώην εργαζόμενος κατήγγειλε τον Κέιλορ Νάβας – Κινείται νομικά ο τερματοφύλακας
1'

Στα δικαστήρια θα φτάσει η υπόθεση των καταγγελιών κατά του Κέιλορ Νάβας. Οι οποίες αφορούν τις συνθήκες εργασίας που παρείχε ο Κοσταρικανός πορτιέρε της Παρί Σεν Ζερμέν. Με πρώην εργαζόμενό του να τον κατηγορεί ουσιαστικά για «μαύρη» εργασία και όχι μόνο.

Ο άνδρας που κατήγγειλε τον Νάβας, δούλευε 60 ώρες την εβδομάδα και πληρωνόταν 3.200 ευρώ. Όλο το ποσό το λάμβανε μετρητά, προκειμένου ο τερματοφύλακας να γλιτώνει την εφορία και την ασφάλιση του εργαζομένου του, όπως κατήγγειλε ο ίδιος τουλάχιστον.

Επίσης, ο εργαζόμενος ανέφερε πως έμενε σε ένα υπόγειο χωρίς παράθυρα που του είχε δώσει ο Νάβας, ενώ αναγκαζόταν να οπλοφορεί για την ασφάλεια του Κοσταρικανού.

Ο 37χρονος τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, μέσω social media ανακοίνωσε πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη:

«Μετά τις ειδήσεις που δημοσιεύθηκαν σε γαλλικό μέσο τις τελευταίες ημέρες, οι οποίες περιλαμβάνουν ψευδείς, αβάσιμες και πολύ σοβαρές κατηγορίες που πλήττουν το πρόσωπό μου και την οικογένειά μου, αποφάσισα να θέσω το ζήτημα στα χέρια των δικηγόρων μου για να εκκινήσουν όλες τις νομικές διαδικασίες».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή