Παναθηναϊκός: Πλάνο για άλλες τέσσερις μεταγραφές – Οι θέσεις που θα ενισχυθούν οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός: Το τέλος στην υπόθεση προπονητή πλησιάζει και ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει γνώση των δεδομένων του ρόστερ, με τις μεταγραφικές αναζητήσεις να είναι ήδη σε εξέλιξη.

Παναθηναϊκός: Πλάνο για άλλες τέσσερις μεταγραφές – Οι θέσεις που θα ενισχυθούν οι «πράσινοι»
2'

Ο Ντιέγκο Αλόνσο θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, μετά το τέλος του σίριαλ Μαουρίτσιο Σάρι. Στο «τριφύλλι» αυτόματα θα αρχίσουν να προχωρούν και τον σχεδιασμό αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας. Σε λιγότερο από δέκα μέρες αρχίζει η προετοιμασία της επόμενης σεζόν άλλωστε, οπότε ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος.

Ήδη έχουν γίνει οι μεταγραφές των Μαξίμοβιτς και Μπάλντοκ. Αρχικά θα φτάσουν στην ολοκλήρωσή τους δύο υποθέσεις παικτών που ήταν στο «τριφύλλι». Ο Γιάννης Κώτσιρας αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του (ολοκληρώθηκε αυτό το καλοκαίρι) ενώ ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι αναμένεται να αποκτηθεί από την Σπέτσια. Ο Πολωνός τερματοφύλακας ήταν δανεικός απ’ τους Ιταλούς.

Από εκεί και πέρα προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός βασικού αριστερού μπακ που θα καλύψει το κενό της φυγής Χουάνκαρ. Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι προτεραιότητα, όμως ο Έλληνας διεθνής έχει στο μυαλό του πρώτα το εξωτερικό. Ο Παναθηναϊκός όμως θα περιμένει λίγο ακόμη για αυτή τη λύση.

Από εκεί και πέρα, δεδομένα θα αποκτηθούν δύο βασικοί εξτρέμ. Στις θέσεις αυτές άλλωστε, έφυγε ο Μπερνάρ και ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του Παλάσιος, το οποίο και δε θα ανανεωθεί. Έτσι οι δύο θεωρητικά βασικές επιλογές, αποτελούν παρελθόν. Οπότε πρέπει να γίνουν οι ανάλογες προσθήκες.

Μία ακόμη θέση για ενίσχυση, είναι αυτή του στόπερ. Απλά επειδή εκεί υπάρχουν παίκτες, φαίνεται πως θα είναι η τελευταία κίνηση που θα ψάξει το «τριφύλλι».

Φυσικά όλα αυτά με τα τωρινά δεδομένα. Η προετοιμασία μπορεί να φέρει νέες ανάγκες, ενώ πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο κάποιας πώλησης. Σε αυτή την περίπτωση αυτόματα θα γίνει αντικατάσταση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή