Ολυμπιακός: Πιέζει ο Ποντένσε για να παραμείνει

Ολυμπιακός: Η Γουλβς ζητάει μεγάλο χρηματικό ποσό για να παραχωρήσει τον Ντάνιελ Ποντένσε, τη στιγμή που ο Πορτογάλος ασκεί πρέσινγκ στους Άγγλους να τον αφήσουν να μείνει στην ομάδα του Πειραιά.
Ολυμπιακός: Πιέζει ο Ποντένσε για να παραμείνει
1'

Ο Ντάνιελ Ποντένσε ήταν απ’ τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Με τους «ερυθρόλευκους» να κατακτούν το Conference League σε μια ιστορική επιτυχία. Ο Πορτογάλος εξτρέμ στη δεύτερη θητεία του στο λιμάνι, «δέθηκε» ακόμη περισσότερο με το κλαμπ.

Έτσι, δε θέλει ούτε να ακούει πως δε θα μπορέσει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό από τη νέα σεζόν. Θυμίζουμε πως ο Ποντένσε είναι δανεικός από τη Γουλβς και οι διαπραγματεύσεις με τους Άγγλους προκειμένου να αποκτηθούν τα δικαιώματά του, μόνο απλή υπόθεση δεν είναι.

Οι «λύκοι» έχουν αξιώσεις που αγγίζουν τα 10 εκατ. ευρώ. Τεράστιο ποσό για παίκτη το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο. Την ίδια στιγμή μάλιστα, ο Ποντένσε έχει ενημερώσει με κάθε τρόπο τον αγγλικό σύλλογο, πως η επιθυμία του είναι να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα φέρεται να έχει γνωστοποιήσει πως δεν τον ενδιαφέρει ούτε η προοπτική παραχώρησής του σε άλλη ομάδα της Premier League και το μόνο που θέλει είναι Ολυμπιακός. Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες, σε μια υπόθεση που θέλει υπομονή πάντως.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή