Μεταγραφές, ΑΕΚ: Ανατροπή με Πόνσε - «Στη Χιούστον Ντάιναμο με κίνηση ρεκόρ»

Μεταγραφές: Μία… ανάσα από την πώληση του Εζέκιελ Πόνσε εμφανίζεται η ΑΕΚ, καθώς η Χιούστον Ντάιναμο έκανε γερό… μπάσιμο και τον απέκτησε με μεταγραφή ρεκόρ.

Μεταγραφές, ΑΕΚ: Ανατροπή με Πόνσε - «Στη Χιούστον Ντάιναμο με κίνηση ρεκόρ»
Intime
2'

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό, σύμφωνα με τα οποία, ο Αργεντίνος επιθετικός θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του στο MLS, με την ομάδα του Χιούστον να ολοκληρώνει το deal με μεταγραφή ρεκόρ από την ΑΕΚ.

Νωρίτερα την Πέμπτη (13/06) η Ένωση έσπευσε να διαψεύσει τις αναφορές από τον Τύπο του εξωτερικού, σύμφωνα με τις οποίες, ο Έκι Πόνσε ήταν κοντά στην αποχώρησή του από την ομάδα, αφού είχε φτάσει πρόταση στην ΠΑΕ και είχε γίνει δεκτή.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Σέζαρ Λουίς Μέρλο, δημοσιογράφος από την Αργεντινή, με «τιτίβισμά» του αποκάλυψε πως ο φορ της Ένωσης θα αποτελέσει την επόμενη… ενίσχυση της Χιούστον Ντάιναμο και την ίδια ώρα, ο Τομ Μπόγκερτ που εργάζεται στο «The Athletic» υποστηρίζει πως η αμερικάνικη ομάδα προσπαθεί να «κλείσει» το deal.

«Ο Εζέκιελ Πόνσε είναι η νέα μεταγραφική κίνηση της Χιούστον Ντάιναμο. Ο σύλλογος προχώρησε στην αγορά του από την ΑΕΚ με μεταγραφή ρεκόρ και ο Αργεντίνος θα υπογράψει συμβόλαιο πολλών ετών με την ομάδα», έγραψε χαρακτηριστικά, ο Σέζαρ Λουίς Μέρλο, που «τάγκαρε» και τον Τομ Μπόγκερτ.

Από την πλευρά του, ο Αμερικάνος ρεπόρτερ μοιράστηκε τις ίδιες πληροφορίες: «ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Χιούστον Ντάιναμο ολοκληρώνει τη μεταγραφή ρεκόρ του Αργεντίνου επιθετικού Εζέκιελ Πόνσε από την ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο Πόνσε είναι 27 ετών, είχε 16 γκολ σε 1.985 λεπτά αυτή τη χρονιά με την ΑΕΚ».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα