Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Νέα τιμή και δεδομένα για Κάρμο - Το ποσό που θέλει η Πόρτο

Μεταγραφές: Νέα δεδομένα φαίνεται πως διαμορφώνονται στην υπόθεση του Νταβίντ Κάρμο και το ενδεχόμενο πώλησής του από την Πόρτο.

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Νέα τιμή και δεδομένα για Κάρμο - Το ποσό που θέλει η Πόρτο
Eurokinissi
2'

Ο Πορτογάλος αμυντικός, ο οποίος είναι διεθνής με την Ανγκόλα, μια και έχει ρίζες από την αφρικανική χώρα, έφτασε τον περασμένο Ιανουάριο στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Και άμεσα κατάφερε να αποτελέσει τον… βράχο στην «ερυθρόλευκη» άμυνα.

Οι Πειραιώτες απέκτησαν τον διεθνή στόπερ με τη μορφή του… δανείου από την Πόρτο, ενώ στη συμφωνία υπάρχει ρήτρα για το καλοκαίρι, η οποία ξεπερνά τα 16.000.000 ευρώ. Το εν λόγω ποσό θεωρείται ιδιαίτερα υψηλό για τον ελληνικό σύλλογο, ο οποίος έχει έρθει σε επαφές με τους «Δράκους» για την επαναδιαπραγμάτευση της ρήτρας.

Εντός των επόμενων ημερών, ο Αντρέ Βίλας-Μπόας που είναι ο νέος πρόεδρος της Πόρτο, θα έχει μία συνάντηση με τον Νταβίντ Κάρμο, προκειμένου να συζητήσουν για την επόμενη… μέρα στην συνεργασία τους. Ο δυναμικός άσος φαίνεται πως δεν επιθυμεί την παραμονή του στο «Ντραγκάο», τη στιγμή που ήδη υπάρχουν σύλλογοι της Ευρώπης που έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Μάλιστα, όπως τονίζεται σε «τιτίβισμα» του Ζακ Ταλμπό, που εργάζεται σε κορυφαία ειδησεογραφικά Μέσα στην Μεγάλη Βρετανία, η Πόρτο εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει, μ’ ένα ποσό πολύ πιο κάτω από τη ρήτρα που είχε μπει στη συμφωνία με τους κατόχους του Europa Conference League.

«Σε περίπτωση πώλησης, η Πόρτο θα ζητήσει περίπου 12.000.000 ευρώ ως αντάλλαγμα για τον Νταβίντ Κάρμο. Η Νότιγχαμ Φόρεστ, η Γουλβς και Λέστερ ενδιαφέρον για τον αμυντικό», αναφέρεται χαρακτηριστικά, τη στιγμή που στο… κόλπο έντονα βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα