Euro 2024: Οπαδός της Αγγλίας πάει με τα πόδια από το Γουέμπλεϊ στη Γερμανία!

Ο γνωστός Άγγλος οπαδός, Ρας Κουκ αποφάσισε να πάει... τρέχοντας στη Γερμανία για την πρεμιέρα των «Τριών Λιονταριών» στο Euro 2024 κόντρα στη Σερβία.
Euro 2024: Οπαδός της Αγγλίας πάει με τα πόδια από το Γουέμπλεϊ στη Γερμανία!
X - Russ Cook
1'

Μια από τις πολλές τρελές ιστορίες του φετινοί Euro 2024 έχει πρωταγωνιστή τον Ράσελ Κουκ.

Έναν φίλαθλο, γνωστό και ως «Hardest Geezer», ο οποίος συμμετέχει σε ακραίες προκλήσεις διαδρομών τρεξίματος για καλό σκοπό.

Ο Κουκ έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και τρεις μέρες από το Γουέμπλεϊ με στόχο να φτάσει στη Γερμανία με τα πόδια και να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της Αγγλίας με τη Σερβία για την πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

«Θα είναι ένας αγώνας δρόμου ενάντια στο χρόνο, αλλά είμαι αποφασισμένος να υποστηρίξω τον Γκάρεθ Σαουθγκέιτ και τα παιδιά», ήταν τα λόγια του Άγγλου, την ώρα που ξεκινούσε το ταξίδι του για τη Γερμανία.

Μάλιστα, ο 27χρονος δρομέας θα ακολουθήσει τα «Τρία Λιοντάρια» σε όλα τα παιχνίδια της στο Euro 2024, ελπίζοντας να φτάσει μέχρι τέλους και να κατακτήσει το πρώτο της ευρωπαϊκό.

Η κίνησή του έχει και φιλανθρωπικό σκοπό, μιας και θα συγκεντρώσει χρήματα για το The Running Charity, το οποίο υποστηρίζει νέους που είναι άστεγοι.

Πρόσφατα ο Κουκ διέσχισε κατά μήκος την Αφρική, σε μια εξαντλητική διαδρομή που διήρκησε 352 μέρες!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή