Euro 2024, Ισπανία – Κροατία 3-0: «Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο!

Euro 2024: Η Ισπανία μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο το ντέρμπι του Β’ ομίλου, επικρατώντας 3-0 της Κροατίας.
Euro 2024 Ισπανία - Κροατία
INTIME SPORTS
1'

Οι «φούριας ρόχας» έκαναν μαγικό πρώτο ημίχρονο, όπου σημείωσαν και τα τρία τέρματα τους.

Η Ισπανία πήρε έτσι ένα πολύτιμο «τρίποντο» στον όμιλο «φωτιά», όπου συμμετέχει επίσης κι η Ιταλία (παίζει το βράδυ με την Αλβανία).

Με δύο γκολ σε τρία λεπτά, οι παίκτες του Λουίς Ντε Λα Φουέντε απλοποίησαν τα πράγματα. Συγκεκριμένα, ο Μοράτα έκανε το 1-0 στο 29’ έπειτα από ασίστ του Φαμπιάν Ρουίθ, ο οποίος στο 32’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Καρβαχάλ πέτυχε το τρίτο γκολ, έπειτα από ασίστ του Γιαμάλ, ο οποίος έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που παίζει σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Οι Κροάτες από την άλλη δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, ωστόσο είχαν αρκετές καλές στιγμές.

Δεν μπόρεσαν, όμως, να τις αξιοποιήσουν, ενώ το γκολ του Πέτκοβιτς δεν μέτρησε, ενώ νωρίτερα ο Ρόδρι γλίτωσε την κόκκινη κάρτα.

Τα γκολ: 29’ Μοράτα, 32’ Ρουίθ, 45+2’ Καρβαχάλ
Διαιτητής: Μάικλ Όλιβερ (Αγγλία)
Κίτρινες: Ρόδρι
ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουίς Ντε Λα Φουέντε): Σιμόν, Καρβαχάλ, Λε Νορμάντ, Νάτσο, Κουκουρέγια, Πέδρι (59' Όλμο), Ρουίθ, Ρόδρι (86' Θουμπιμέντι), Γιαμάλ (86' Τόρες), Νίκο Γουίλιαμς (68' Μερίνο), Μοράτα (67' Ογιαρθάμπαλ)
ΚΡΟΑΤΙΑ (Ζλάτκο Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς, Στάνισιτς, Σούταλο, Πόγκρασιτς, Γκβάρντιολ, Μόντριτς (65' Πάσαλιτς), Κόβασιτς (65' Σούσιτς), Μπρόζοβιτς, Μάγερ, Κράμαριτς (72' Πέτκοβιτς), Μπούντιμιρ (56' Πέρισιτς)

Τα highlights

O MVP

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή