Euro 2024: Ο Ντόντσιτς είδε Σλοβενία-Δανία σε tablet την ώρα της προπόνησης των Μάβερικς στη Βοστώνη

Euro 2024: Κλεφτές… ματιές στην αναμέτρηση Σλοβενία – Δανία έριχνε ο Λούκα Ντόντσιτς τη στιγμή της προπόνησης των Μάβερικς στη Βοστώνη για το Game 5 των τελικών του NBA.
Ο Λούκα Ντόντσιτς
Ο Σλοβένος σούπερ σταρ των Μάβερικς άφηνε την προπόνηση για να βλέπει τη χώρα του στο Euro 2024
AP Photo/Julio Cortez
1'

Τα ξημερώματα της Τρίτης (18/06) οι Μάβερικς αντιμετωπίζουν τους Σέλτικς στο «TD Garden» της Βοστώνης, στο πλαίσιο του Game 5 της σειράς των τελικών. Οι Τεξανοί βρίσκονται πίσω στις νίκες 3-1 και σε περίπτωση νέας ήττας θα αποχαιρετίσουν τον τίτλο στον «μαγικό κόσμο» του NBA.

Ωστόσο, ο Λούκα Ντόντσιτς δείχνει πως αγωνιά και για την παρουσία της Σλοβενίας στο Euro 2024 που διεξάγεται στην Γερμανία. Μάλιστα, την Κυριακή (16/06) την ώρα που η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας του αντιμετώπισε τη Δανία, οι Μάβερικς είχαν προπόνηση στο γήπεδο των «Κελτών», με τον σούπερ σταρ των «Μαβς» να έχει το μυαλό του και στον αγώνα της Στουτγάρδης.

Έτσι, μόλις οι συμπαίκτες του βγήκαν στο παρκέ για το πρόγραμμα της προπόνησης, ο Σλοβένος άσος εμφανίστηκε μ’ ένα tablet, το οποίο άφησε σε μία καρέκλα και ανά τακτά χρονικά διαστήματα έφευγε από τη… ρουτίνα και πήγαινε να παρακολουθήσει την εξέλιξη της αναμέτρησης του Euro 2024 που ολοκληρώθηκε ισόπαλη 1-1 χάρις σε τέρματα των Κρίστιαν Έρικσεν (17’) και Γιάμζα (77’).

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή