Euro 2024 LIVE: Πορτογαλία - Τσεχία

Euro 2024: Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση Πορτογαλία - Τσεχία για τον 6ο όμιλο της διοργάνωσης.
Live Portogalia - Tsexia
UEFA
1'

Στην Red Bull Arena της Λειψίας η Πορτογαλία θα αναμετρηθεί με την Τσεχία. Ένα ζευγάρι που έχει γίνει κλασικό στα τελευταία Euro, καθώς θα αναμετρηθούν για 4η φορά σε τελική φάση μετά τo 1996.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε εναντίον των Τσέχων στα Euro 2008 και 2012 και θα μπει στα βιβλία της ιστορίας ως ο πρώτος παίκτης που συμμετείχε σε έξι Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

«Όταν κοιτάζω την Τσεχία, βλέπω μία ομάδα στην οποία θαυμάζω το στυλ της εδώ και πολλά χρόνια. Μια ομάδα που ρισκάρει, της αρέσει να παίζει ένας εναντίον ενός σε όλο το γήπεδο, έχει μια επιθετική νοοτροπία» τόνισε για τους Τσέχους ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ιβάν Χάσεκ τόνισε:

«Η Πορτογαλία είναι το ξεκάθαρο φαβορί για να κερδίσει το Euro 2024 ενώ εμείς είμαστε αουτσάιντερ και θα πρέπει απλώς να περάσουμε από τον όμιλο. Κάθε παιχνίδι είναι 50-50. Απλώς δεν πρέπει να φοβόμαστε. Πρέπει να είμαστε ενεργοί, να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι και όχι απλώς να καθόμαστε και να αμυνόμαστε».

Ρεκόρ κυνηγάει και ο Πέπε, καθώς εάν αγωνιστεί απόψε σε ηλικία 41 ετών και 113 ημερών θα γίνει ο μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που έχει παίξει ποτέ σε τελική φάση Euro.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης Πορτογαλία - Τσεχία:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή