Euro 2024, Δανία - Αγγλία 1-1: Ακίνδυνα «λιοντάρια» και όλα ανοιχτά στον όμιλο!

Η μαχητική Δανία πήρε με την αξία της τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στην Αγγλία, που παρότι προηγήθηκε στο σκορ, δεν είχε τις κατάλληλες βοήθειες από τον πάγκο.
Euro 2024, Δανία - Αγγλία 1-1: Ακίνδυνα «λιοντάρια» και όλα ανοιχτά στον όμιλο!
EPA/ABEDIN TAHERKENAREH
1'

Απογοητευτική εμφάνιση για την Αγγλία στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024.

Τα «τρία λιοντάρια» προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ με τον Χάρι Κέιν, αλλά δεν κατάφεραν να επενδύσουν σε αυτό το γκολ.

Η Δανία ήταν καλύτερη, έφτασε στην ισοφάριση με τρομερό γκολ του Χιούλμαντ και δεν δυσκολεύθηκε να κρατήσει τον βαθμό της ισοπαλίας, μιας και οι αντίπαλοί τους πραγματοποίησαν κάκιστη εμφάνιση.

Σε αυτό βοήθησε και η ανεξήγητη τριπλή αλλαγή του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στο 70', όταν η ομάδα του προσπαθούσε να πιέσει, βγάζοντας τους θετικούς Σάκα, Φόντεν, αλλά και τον Κέιν για να περάσει τους Ουότκινς, Μπόουεν και Έζε, αφήνοντας στο ματς τον αρνητικό Μπέλιγχαμ.

Από εκείνο το σημείο και μετά η Δανία δεν δυσκολεύθηκε αμυντικά, ενώ είχε επικίνδυνες επιθέσεις από τα πολλά λάθη των Άγγλων.

Πλέον, με την Αγγλία στους 4 βαθμούς, Δανία και Σλοβενία στους 2 και Σερβία στον 1 πόντο, όλα είναι ανοιχτά στον όμιλο και οι πάντες μπορούν να προκριθούν, αλλά και να αποκλειστούν, με την ομάδα του Σάουθγκεϊτ, πάντως, να έχει και το μαξιλαράκι της καλύτερης τρίτης θέσης σε κάθε περίπτωση.

ΔΑΝΙΑ (Κάσπερ Χιούλμαντ): Σμάιχελ, Άντερσεν, Βέστεγκααρντ, Κρίστενσεν, Μάλε, Κρίστιανσεν (57' Μπα), Χόιμπιεργκ, Μόρτεν Χιούλμαντ (82' Νόργκααρντ), Έρικσεν (82' Σκοβ Όλσεν), Βιντ (57' Ντάμσγκααρντ), Χόιλουντ (67' Πόουλσεν)

ΑΓΓΛΙΑ (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκεΐ, Τρίπιερ, Άρνολντ (54' Γκάλαχερ), Ράις, Φόντεν (69' Μπόουεν), Σάκα (69' Έζε), Μπέλιγχαμ, Κέιν (69' Ουότκινς)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή