LIVE Euro 2024: Σλοβακία - Ουκρανία

Euro 2024: Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης Σλοβακία - Ουκρανία.

LIVE Euro 2024: Σλοβακία - Ουκρανία
2'

Στην Merkur Spiel-Arena του Ντίσελντορφ, η Σλοβακία που «υπέγραψε» και τη μεγαλύτερη έκπληξη της 1ης αγωνιστικής με τη νίκη της επί του Βελγίου, θα κυνηγήσει το «2Χ2» απέναντι στην «πληγωμένη» απ’ το «βαρύ» 3-0 απ’ τους Ρουμάνους, Ουκρανία του Σεργκέι Ρεμπρόφ. Κάτι που αν καταφέρει θα την φέρει και μαθηματικά στους «16» του EURO 2024, στην καλύτερη πορεία της σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 8 φορές στο παρελθόν, με τους Ουκρανούς να μετρούν 3 νίκες, τους Σλοβάκους 2, ενώ 3 αγώνες έληξαν ισόπαλοι. «Οι παίκτες μας έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν κόντρα στο Βέλγιο. Έδωσαν μια ευκαιρία με την απόδοσή τους και κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα. Ήταν μια τεράστια νίκη, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Αν θέλουμε να πετύχουμε το όνειρό μς, πρέπει να πάρουμε βαθμούς και στα επόμενα παιχνίδια μας. Η Ουκρανία θα είναι σκληρός αντίπαλος. Για μένα, ήταν ένα από τα φαβορί του ομίλου. Είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ως νοοτροπία πως μπορούμε να είμαστε ίσοι με τους καλύτερους» τόνισε ενόψει της αναμέτρησης με τους Ουκρανούς, ο Ιταλός τεχνικός της Σλοβακίας, Φραντσέσκο Καλτσόνα, ενώ απ’ την πλευρά του ο Σεργκέι Ρεμπρόφ ήταν πολύ πιο φειδωλός: «Είχαμε κατοχή της μπάλας απέναντι στη Ρουμανία, αλλά δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Κανείς δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα. Έχουμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι μπροστά μας. Πρέπει να μιλήσουμε μεταξύ μας και πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς».

Ο Καλτσόνα δεν πρόκειται να κάνει καμία αλλαγή σε σχέση με το ματς κόντρα στους Βέλγους, ενώ απ’ την άλλη πλευρά ο Ρεμπρόφ θα περιμένει να δει τον βαθμό ετοιμότητας του Μικολένκο που έχασε την πρεμιέρα λόγω τραυματισμού που είχε υποστεί στο φιλικό με τη Μολδαβία.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης Σλοβακία - Ουκρανία:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή