LIVE Euro 2024: Πολωνία - Αυστρία

Euro 2024: Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης Πολωνία - Αυστρία.

LIVE Euro 2024: Πολωνία - Αυστρία
2'

Μία μεγάλη μάχη θα δώσουν στο Olympiastadion του Βερολίνου η Πολωνία και η Αυστρία για τον 4ο όμιλο, σε ένα ματς των δύο ηττημένων της πρεμιέρας που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις βαθμολογικές ισορροπίες του γκρουπ.

Οι Πολωνοί περιμένουν όσο τίποτε άλλο την επιστροφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι απ’ τον τραυματισμό του για να διεκδικήσουν μία νίκη που μπορεί να τους φέρει πιο κοντά στην πρόκριση, ενώ οι Αυστριακοί γνωρίζουν πως σ’ αυτόν τον αγώνα, αλλά και στο ματς με τους Ολλανδούς θα έχουν τη δική τους ευκαιρία.

«Δεν τα παρατάμε. Νομίζω ότι μπορούμε να γίνουμε όλο και πιο δυνατοί κατά τη διάρκεια αυτού του τουρνουά. Ο αγώνας με την Ολλανδία είχε διαφορετικές στιγμές. Καλές για εμάς όταν κρατούσαμε την μπάλα και κινηθήκαμε έξυπνα, και πιο δύσκολες όταν χάσαμε στο τέλος. Κάτι που μου άρεσε ήταν ότι παίξαμε επιθετικά, πιέζοντας ψηλά τους Ολλανδούς. Στόχος είναι να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που απομένουν» τόνισε ο προπονητής των Πολωνών, Μίχαλ Πρόμπιερζ, ενώ απ’ την πλευρά του ο Ραλφ Ράγκνικ πρόσθεσε: «Δεν επιτρέψαμε πολλά στη Γαλλία σε 100 λεπτά, αλλά τελικά ένα ατυχές αυτογκόλ έκρινε το παιχνίδι. Πήραμε όλα όσα απαιτούσαμε και περιμέναμε στο γήπεδο. Η Γαλλία έχει τόση ποιότητα που δεν ήταν μια εντελώς άδικη νίκη, αλλά ήμασταν κοντά στο να πάρουμε κάτι απ’ αυτό το ματς. Ξέρουμε την κατάσταση τώρα. Πρέπει να νικήσουμε την Πολωνία για να προχωρήσουμε».

Ο Πρόμπιερζ περιμένει να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Κάρλο Σφιντέρσκι, αν και πιθανότατα θα ξεκινήσει πάλι βασικός ο Ουρμπάνσκι, ενώ δύσκολα θα είναι έτοιμος ο «λαβωμένος» Αρναούτοβιτς για τους Αυστριακούς.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή