Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Γι’ αυτό επέλεξε τον «Δικέφαλο του Βορρά» ο Καμαρά - Οι στόχοι του (vid)

Μεταγραφές: Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ αποκάλυψε ο Μαντί Καμαρά.

Μαντί Καμαρά
Τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ αποκάλυψε ο Μαντί Καμαρά
Instagram / PAOK FC
1'

Ο Αφρικανός μέσος αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και ήρθε σε συμφωνία με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Μάλιστα, ο διεθνής άσος έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και μιλώντας στο κανάλι της ΠΑΕ αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να… μετακομίσει στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, ο Μαντί Καμαρά μίλησε για:

Τα συναισθήματά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΟΚ, που θα συναντήσω τους συμπαίκτες μου και θα δουλέψω με τον προπονητή».

Τους λόγους που τον οδήγησαν στον ΠΑΟΚ: «Αποφάσισα να είμαι εδώ γιατί θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να διευκολύνω να πετύχουμε τους στόχους μας».

Την προσαρμογή του στην ομάδα: «Eίχα μια καλή πορεία με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια νέα ομάδα και θα προσαρμοστώ, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ: «O στόχος είναι πάντα ο ίδιος. Να κερδίσουμε τον κάθε αγώνα, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στα ευρωπαϊκά Κύπελλα».

Το μήνυμά του στους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Έπαιξα αρκετούς αγώνες στην Τούμπα. Κάποιους μάλιστα τους κέρδισα, αλλά σήμερα είμαι εδώ για να υπερασπιστώ τα χρώματα της νέας μου ομάδας και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή