Εξελίξεις στην ΑΕΚ: Εκτός προετοιμασίας οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης – Πλησιάζει ο Μπρινιόλι

ΑΕΚ: Οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Γιώργος Αθανασιάδης δεν θα ακολουθήσουν την ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία – Ένα βήμα πιο κοντά ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Εξελίξεις στην ΑΕΚ: Εκτός προετοιμασίας οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης – Πλησιάζει ο Μπρινιόλι
INTIME SPORTS
1'

Το θέμα του τερματοφύλακα είναι από τα βασικά στο μεταγραφικό καλοκαίρι για την ΑΕΚ.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, καθώς η «Ένωση» πήρε την απόφαση να αλλάξει και τους δύο γκολκίπερ που είχε την τελευταία διετία. Ο λόγος για τους Στάνκοβιτς κι Αθανασιάδη, οι οποίοι δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Τα λάθη τους τη σεζόν που ολοκληρώθηκε φαίνεται ότι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, ώστε να γίνουν ριζικές αλλαγές στη συγκεκριμένη θέση. Ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει μαζί του τους νεαρούς Θεοχάρη, Γκούμα και σύντομα περιμένει τις βασικές επιλογές.

Με δεδομένο ότι ο Αργεντινός προπονητής έχει θέσει ως προτεραιότητα τους νέους τερματοφύλακες, η ΑΕΚ αναμένεται να ολοκληρώσει την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, με τον οποίο είναι σε προχωρημένες επαφές.

Από εκεί και πέρα, οι «κιτρινόμαυροι» είναι σε καλό δρόμο κι όσον αφορά στην υπόθεση του Θωμά Στρακόσια, ωστόσο το συγκεκριμένο θέμα θα τραβήξει λίγο παραπάνω με δεδομένο ότι αγωνίζεται με την εθνική Αλβανίας στο Euro 2024.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή