Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Πρόταση για Κρίστιαν Παβόν - Τα δεδομένα του deal

Μεταγραφές: Πρόταση για την απόκτηση του Κρίστιαν Παβόν για το αριστερό άκρο της επίθεσης κατέθεσε ο Παναθηναϊκός.
Κρίστιαν Παβόν
Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει επίσημη πρόταση για τον Αργεντίνο εξτρέμ
EPA/Yuri Edmundo, ΑΜΠΕ
1'

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε «τιτίβισμά» του ρεπόρτερ από την Λατινική Αμερική, σύμφωνα με το οποίο, οι «πράσινοι» έκαναν επίσημη κρούση στην ομάδα της Βραζιλίας για τον 28χρονο Αργεντίνο. Όπως τονίζει ο Σέζαρ Λουίς Μέρλο, η πρόταση του Παναθηναϊκού αγγίζει τα 4 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Κρίστιαν Παβόν έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026 με την Γκρέμιο και η ομάδα της Βραζιλίας φέρεται πως αξιώνει ακόμα περισσότερα χρήματα για την παραχώρησή του, τη στιγμή που οι «πράσινοι» θέλουν να ενισχύσουν το ρόστερ τους στην συγκεκριμένη θέση.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον παίκτη δεν είναι… φρέσκο, αφού και στο παρελθόν είχαν εξετάζει τα δεδομένα για την απόκτησή του και συγκεκριμένα πριν από περίπου δύο χρόνια, χωρίς να προχωρήσει η περίπτωσή του.

Τη φετινή σεζόν, ο παίκτης έχει «γράψει» 19 εμφανίσεις σ’ όλες τις διοργανώσεις με την Γκρέμιο, έχοντας απολογισμό 3 τέρματα και 5 ασίστ. Οι Βραζιλιάνοι απέκτησαν τον Αργεντίνο το καλοκαίρι του 2022 από την Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ στο παρελθόν, ο «στόχος» του Παναθηναϊκού έχει αγωνιστεί σε Μπόκα Τζούνιορς, Κολόν, Λος Άντζελες και ξεκίνησε την καριέρα του στην Ταγιέρες.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή