Copa America: Με το… δεξί Βενεζουέλα και Μεξικό - Βασικός ο Πινέδα

Copa America: Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τη διοργάνωση Βενεζουέλα και Μεξικό, καθώς επικράτησαν Εκουαδόρ (2-1) και Τζαμάικα (1-0), αντίστοιχα.

Εκουαδόρ - Βενεζουέλα
Πρεμιέρα με νίκες για Βενεζουέλα και Μεξικό
EPA/JOHN G. MABANGLO, ΑΜΠΕ
1'

Στο ματς που άνοιξε τη… δράση στον Β’ Όμιλο του Copa America, η Βενεζουέλα επικράτησε 2-1 του Εκουαδόρ με ανατροπή στο «Levi's Stadium» της Σάντα Κλάρα στην Καλιφόρνια.

Μόλις στο 22’ ο Ένερ Βαλένσια άφησε το Εκουαδόρ με παίκτη λιγότερο, μια και αντίκρισε την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα, αλλά στο 40’ η ομάδα του Φέλιξ Σάντσεθ άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Σαρμιέντο, έπειτα από το… ριμπάουντ που πήρε από το σουτ του Παές.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο η Βενεζουέλα έκανε την… αντεπίθεσή της. Στο 64’ ο Καντίς έφερε το ματς στα ίσια (1-1) και δέκα λεπτά αργότερα, ο Μπέγιο ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του Φερνάντο Μπατίστα.

Λίγες ώρες αργότερα, στο «NRG Stadium» στο Τέξας, το Μεξικό έκαμψε δύσκολα την αντίσταση της Τζαμάικα, επικρατώντας 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Αρτεάγα (69’) με όμορφο σουτ εκτός περιοχής, ενώ βασικός ξεκίνησε ο Ορμπελίν Πινέδα που αντικαταστάθηκε στο 68ο λεπτό.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή