Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Αναμονή για Ελ Κααμπί - Κίνηση για Μπόρχα και Μουνιέ

Μεταγραφές: Η περίπτωση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι αυτή που απασχολεί σε μεγάλο βαθμό τον Ολυμπιακό, ο οποίος ετοιμάζεται να κινηθεί για τον Μιγκέλ Μπόρχα και τον Στιβ Μουνιέ.

Αγιούμπ Ελ Κααμπί
Η παραμονή του Μαροκινού κρίνει τις κινήσεις του Ολυμπιακού για την επίθεση
EUROKINISSI
2'

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί αποτέλεσε το… βαρύ πυροβολικό του Ολυμπιακού στην περσινή σεζόν, η οποία ολοκληρώθηκε με την ιστορική κατάκτηση του UEFA Europa Conference League στον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Μαροκινός άσος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων, κυρίως από την Αραβία, τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» του έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του με καλύτερους οικονομικούς όρους. Μέχρι στιγμής ο παίκτης δεν έχει δώσει την τελική του απάντηση, μια και εξετάζει όλες τις προσφορές που έχει στα… χέρια του, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες.

Πάντως, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ υπολογίζει πολύ στις υπηρεσίες του διεθνή φορ και αυτό ήταν κάτι που το ξεκαθάρισε στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, στην επικοινωνία που είχαν οι δύο άνδρες λίγο μετά την ολοκλήρωση της προηγούμενης σεζόν.

Σε περίπτωση που ο Μαροκινός αποφασίσει να παραμείνει στο Λιμάνι, τότε, οι Πειραιώτες αναμένεται να κινηθούν για έναν ακόμα επιθετικό. Ψηλά στη λίστα εμφανίζονται τα ονόματα του Μιγκέλ Μπόρχα και Στιβ Μουνιέ.

Ο Κολομβιανός επιθετικός μετράει 22 τέρματα σε 25 εμφανίσεις με την Ρίβερ Πλέιτ και όπως σημειώνουν στην Αργεντινή, το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» είναι έντονο. Από την πλευρά του, ο παίκτης διαψεύδει πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα και να συνεχίσει στην Ευρώπη, αλλά οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες, καθώς την περίπτωσή του εξετάζει και η Μπεσίκτας.

Όσον αφορά στον Στιβ Μουνιέ, η περίπτωσή του παρουσιάζει περισσότερες δυσκολίες. Ο παίκτης μένει ελεύθερος από την Μπρεστ, αλλά έχει δεχθεί κρούσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

Μάλιστα, το συμβόλαιο που του προσφέρεται είναι ιδιαίτερα υψηλό, αλλά ο άσος από το Μπενίν δεν δείχνει διάθεση να συνεχίσει στην Μέση Ανατολή. Από την άλλη, ισχυρό δέλεαρ είναι η παραμονή στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός μπορεί να του προσφέρει την ευκαιρία να διακριθεί στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή