EURO 2024 LIVE: Πρώτη με... buzzer beater η Γερμανία, ελπίζει η Ουγγαρία!

Euro 2024: Παρακολουθήστε και σχολιάστε τις αναμετρήσεις Ελβετία - Γερμανία και Σκωτία - Ουγγαρία.
Euro 2024
UEFA.COM
2'

Ξεκινά απόψε (23/6) η τελευταία αγωνιστική των ομίλων, με τις δύο αναμετρήσεις του Α’ Ομίλου.

Η Ελβετία θα παίξει κόντρα στην Γερμανία, ενώ η Σκωτία θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία. Αμφότερα τα παιχνίδια θα αρχίσουν στις 22:00.

Την πρόκρισή της στους «16» του τουρνουά έχει εξασφαλίσει η Γερμανία. Τα «πάντσερ» έχουν κάνει το 2Χ2 και βρίσκονται στο +2 από την Ελβετία, την οποία αντιμετωπίζουν στην Φρανκφούρτη. Στόχος των οικοδεσποτών είναι η νίκη και η πρώτη θέση, η οποία θα τους φέρει απέναντι στην 3η ομάδα του 3ου ομίλου.

Από την άλλη, η Ελβετία μετά τη νίκη επί της Ουγγαρίας (3-1) και την ισοπαλία (1-1) με τη Σκωτία έχει την ευκαιρία να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο. Για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να πάρει τη νίκη κόντρα στην Γερμανία. Πάντως, μπορεί να εξασφαλίσει την πρόκριση ακόμα και με ισοπαλία, η οποία θα είναι η 3η συνεχόμενη πρόκριση σε νοκ άουτ των Euro.

Το τελευταίο τους… χαρτί για την πρόκριση στην επόμενη φάση θα παίξουν Σκωτία και Ουγγαρία στην Στουτγάρδη. Η ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό στον όμιλο, αλλά έχει την ευκαιρία να βρεθεί σε θέση πρόκρισης, αν πάρει τη νίκη κόντρα στους Μαγυάρους.

Από την άλλη, το «συγκρότημα» της Ουγγαρίας θέλει να… σπάσει το αρνητικό σερί των δύο ηττών στον όμιλο και να πάρει το «τρίποντο» που ίσως της δώσεις την πρόκριση στη φάση των «16» ως 3η στον πίνακα.

Παρακολουθήστε και σχολιάστε τα ματς Ελβετία - Γερμανία και Σκωτία - Ουγγαρία

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή