ΑΕΚ: Ο Κάλενς παραμένει «κιτρινόμαυρος» - Συμφωνία με την Τζιρόνα για την αγορά του

Μεταγραφές: Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την Τζιρόνα για την απόκτηση του Αλεξάντερ Κάλενς.
ΑΕΚ: Ο Κάλενς παραμένει «κιτρινόμαυρος» - Συμφωνία με την Τζιρόνα για την αγορά του
INTIME SPORTS
1'

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Περουβιανού αμυντικού, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ως δανεικός στους «κιτρινόμαυρους».

Η ΑΕΚ έκλεισε μια από τις εκκρεμότητες που έχει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Τζιρόνα για την απόκτηση του Αλεξάντερ Κάλενς.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν το τελευταίο διάστημα σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ισπανική ομάδα, με την οποία ήρθαν τελικά σε συμφωνία. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός είχε έρθει στην ΑΕΚ τον περασμένο Σεπτέμβριο ως δανεικός κι άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με την παρουσία του.

Ο Κάλενς μέτρησε 26 συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις και κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος εισηγήθηκε και την απόκτηση του με «κανονική» μεταγραφή. Να θυμίσουμε ότι δεν βρίσκεται με την αποστολή της «Ένωσης» στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, καθώς αγωνίζεται με την εθνική Περού στο Copa America.

Την περασμένη σεζόν, ο παίκτης ήρθε μετά το τέλος της διορίας που υπήρχε στην Ευρώπη κι ως εκ τούτου έμεινε εκτός λίστας για τα ματς του Europa League. Τη νέα αγωνιστική περίοδο, λοιπόν, θα κάνει και το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με την ΑΕΚ στο Conference League.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή