Euro 2024: Τρομακτικός τραυματισμός του Βάργκα | «Ξύπνησαν» άσχημες μνήμες στο Σκωτία – Ουγγαρία

Euro 2024: Τρομακτική στιγμή στο Σκωτία – Ουγγαρία, με τον τραυματισμό του Μπαρναμπάς Βάργκα, ο οποίος είχε πολύ άσχημη σύγκρουση με τον Άνγκους Γκαν, με τις στιγμές που ακολούθησαν να ξυπνούν πολύ άσχημες μνήμες από το Euro 2020.
Βάργκα Σκωτία - Ουγγαρία
AP Photo/Ariel Schalit
1'

«Πάγωσαν» όλοι στο γήπεδο της Στουτγκάρδης στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης για την τρίτη αγωνιστική του Α’ ομίλου.

Ο τερματοφύλακας των Σκωτσέζων βγήκε για να διώξει την μπάλα, ωστόσο συγκρούστηκε άσχημα με τον Ούγγρο επιθετικό, με αποτέλεσμα να βρεθούν κι οι δύο παίκτες. Ο Γκαν σηκώθηκε, κάτι που δεν έγινε με τον Βάργκα, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του.

Οι συμπαίκτες του έτρεξαν αμέσως πάνω του και τον κάλυψαν έτσι ώστε να μην τον δείχνουν οι τηλεοπτικές κάμερες. Ήταν μια εικόνα που θύμισε τα όσα έγιναν με τον Κρίστιαν Έρικσεν στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν συγκλονιστικές, καθώς άπαντες παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι και περίμεναν να δουν την κατάσταση του ποδοσφαιριστή. Μετά από κάποια λεπτά ο Βάργκα αποχώρησε με φορείο, το οποίο ήταν καλυμμένο και τον κόσμο να χειροκροτεί.

Στη συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου οι πρώτες πληροφορίες ήταν ευχάριστες, καθώς ανέκτησε τις αισθήσεις κι η κατάσταση του κρίνεται σταθερή.

Η τρομακτική στιγμή του τραυματισμού του Μπαρναμπάς Βάργκα

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή