Euro 2024: Παροξυσμός στην Αλβανία - Πάνω από 30.000 οπαδοί με Ισπανία

Euro 2024: Χαμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Αλβανίας για την τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου με την Ισπανία στο Ντίσελντορφ.
Αλβανία
Δυναμικό "παρών" θα δώσουν οι οπαδοί της Αλβανίας στον αγώνα με την Ισπανία
INTIME SPORTS
1'

Η ομάδα του Σιλβίνιο είχε εξ αρχής πολύ δύσκολο έργο στο Euro 2024 καθώς βρέθηκε στον ίδιο όμιλο με την Ισπανία, την Ιταλία και την Κροατία. Ωστόσο, οι Αλβανοί διεθνείς έχουν δείξει πως διαθέτουν ένα σκληροτράχηλο σύνολο που παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Στην πρεμιέρα, η Αλβανία ηττήθηκε 2-1 από την Ιταλία, αφού πρώτα σημείωσε το πιο γρήγορο τέρμα στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων, ενώ απέναντι στην Κροατία, το πίστεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό και πήρε την ισοπαλία 2-2 και το βαθμό.

Πλέον, οι γείτονες έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο έργο, αφού χρειάζονται νίκη κόντρα στην Ισπανία, που μετράει ήδη 2Χ2 στον όμιλο, έχει εξασφαλίσει την πρωτιά και επιβεβαιώνει τα προγνωστικά που την θέλουν φαβορί για την κατάκτηση.

Ωστόσο, στις τάξεις των Αλβανών οπαδών επικρατεί… παροξυσμός και όπως όλα δείχνουν, η Arena του Ντίσελντορφ αναμένεται να «ντυθεί» στα «κόκκινα», το βράδυ της Δευτέρας (24/06). Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την γειτονική χώρα, περισσότεροι από 30.000 οπαδοί της Αλβανίας αναμένεται να βρίσκεται στις εξέδρες της «Merkur-Spiel Arena».

Όπως τονίζεται, πολλοί οπαδοί των γειτόνων έχουν σπεύσει να αγοράσουν τα εισιτήρια των οπαδών της Ισπανίας, οι οποίοι δεν θέλουν να δώσουν το «παρών» στο τελευταίο ματς των ομίλων, από την στιγμή που η ομάδα της ιβηρικής χερσονήσου εξασφάλισε την πρόκριση. Μάλιστα, μέσω Instagram γίνεται ενημέρωση για το σημείο συνάντησης των Αλβανών οπαδών για να πάνε όλοι μαζί στο γήπεδο.

https://www.instagram.com/p/C8jgjDaN6KB/

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή