Copa America: Ξεκίνημα με νίκες για ΗΠΑ και Ουρουγουάη (vids)

Copa America: Θετική ήταν η πρεμιέρα των ΗΠΑ και Ουρουγουάης στη διοργάνωση, καθώς επικράτησαν των Βολιβίας (2-0) και Παναμά (3-1), αντίστοιχα.
Η Ουρουγουάη ξεκίνησε με το... δεξί το Copa America
EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH, ΑΜΠΕ

Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία στον 3ο όμιλο του Copa America, οι ΗΠΑ δεν δυσκολεύτηκαν κόντρα στην Βολιβία στο Άρλινγκτον του Τέξας, παίρνοντας τη νίκη 2-0.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Κρίστιαν Πούλισικ άνοιξε το σκορ και σημείωσε το πιο γρήγορο τέρμα της Αμερικής στην ιστορία της διοργάνωσης, ενώ στο 44’ ο Φολαρίν Μπαλογκούν διαμόρφωσε το τελικό 2-0, παρά τις πολλές ευκαιρίες που σπατάλησαν οι Αμερικάνοι.

Στην συνέχεια, στο «Hard Rock Stadium» του Μαϊάμι έγινε το δεύτερο ματς του ομίλου. Εκεί που η Ουρουγουάη επιβλήθηκε 3-1 του Παναμά και ξεκίνησε ιδανικά την πορεία της στο τουρνουά.

Ο Μαξιμιλιάνο Αραούχο άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό για την «σελέστε», η οποία διπλασίασε τα τέρματά της στο 85’ με τον Ντάργουιν Νούνιες. Μάλιστα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ματίας Βίνια έγραψε το 3-0, αλλά δύο λεπτά αργότερα, ο Μάικλ Μουρίγιο μείωσε 3-1 για τον Παναμά.

Σχετικές ειδήσεις