AEK: Πρώτο φιλικό με Άλκμααρ – Το ταξίδι στην Ολλανδία (video)

ΑΕΚ: Η «Ένωση» βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (23/6) στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και την Παρασκευή (28/6) θα δώσει το πρώτο της φιλικό με αντίπαλο την Άλκμααρ.

ΑΕΚ Προετοιμασία
INTIME SPORTS
1'

Η ΑΕΚ έπιασε δουλειά ενόψει της νέας, απαιτητικής, αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ματίας Αλμέιδα κι οι παίκτες του βρίσκονται στην Ολλανδία, όπου θα «χτιστεί» η… νέα ΑΕΚ στο Άλκμααρ και το Μπουργκ Χάαμστεντ. Η «Ένωση» βρίσκεται στο ξενοδοχείο Fallon, ήτοι στις «φυλακές» που είχε μείνει και το καλοκαίρι του 2022, όπου θα μείνει μέχρι τις 30 Ιουνίου, καθώς θα μεταβεί στο Μπουργκ, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 11 Ιουλίου. Την Παρασκευή (28/06) στις 12:30, η ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο της φιλικό κόντρα στην Άλκμααρ.

Το ταξίδι των «κιτρινόμαυρων» για την Ολλανδία

Το AEK TV ακολούθησε την ομάδα κατά τη διάρκεια της αναχώρησης, από τα Σπάτα έως την Ολλανδία και κατέγραψε στιγμές από το ταξίδι της. Να θυμίσουμε ότι στην αποστολή είναι οι: Αγγελόπουλος, Θεοχάρης, Ρότα, Ραντόνια, Κάτσικας, Χατζισαφί, Πήλιος, Μήτογλου, Μουκουντί, Κανελλόπουλος, Χρυσόπουλος, Κοσίδης, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Ρουκουνάκης, Φοφανά, Τσιλούλης, Ελίασον, Φερνάντες, Γκολφίνος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Θεοδωρίδης και Ζίνι.

Δείτε το video της ΠΑΕ ΑΕΚ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή