Euro 2024: Η Τουρκία διαψεύδει το επεισόδιο με τον Γκιουλέρ - Η εξήγηση για το βίντεο που διέρρευσε

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Τουρκίας επιχειρεί να ηρεμήσει τα πνεύματα πριν από τον «τελικό» κόντρα στη Τσεχία για την πρόκριση στους «16» του Euro 2024.
Euro 2024: Η Τουρκία διαψεύδει το επεισόδιο με τον Γκιουλέρ - Η εξήγηση για το βίντεο που διέρρευσε
EPA/Jakub Kaczmarczyk
2'

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε ένα βίντεο από την Κυριακάτικη (23/6) προπόνηση της Τουρκίας με πρωταγωνιστές τους Βιτσέντσο Μοντέλα και τον Αρντά Γκιούλερ.

Αμέσως τα σενάρια άρχισαν να κάνουν λόγο για φραστικό επεισόδιο όταν το πρόγραμμα ήταν σε εξέλιξη, με τον Ιταλό προπονητή να απομακρύνει τον νεαρό άσο από τους συμπαίκτες του και στη συνέχεια να τον στέλνει να προπονηθεί μόνος του.

Ωστόσο, η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Τουρκίας εξέδωσε ανακοίνωση και πήρε θέση για το περιστατικό, τονίζοντας πως δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο και πως ο 19χρονος μέσος της Ρεάλ έκανε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στη βουβωνική χώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Εθνικής μας, ένα βίντεο που δημιουργήθηκε σχολιάζοντας τις εικόνες που αντικατοπτρίζονται στις τηλεοπτικές κάμερες κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν από την προπόνηση, υπήρχε συμφωνία μεταξύ του τεχνικού τιμ και του ποδοσφαιριστή Αρντά Γκιουλέρ πως πρέπει να κάνει ατομική προπόνηση ώστε να προετοιμαστεί με τον πιο υγιή τρόπο για τον αγώνα κόντρα στην Τσεχίας, λόγω πόνου στη βουβωνική χώρα.

Η άσκηση που φαίνεται στο σχετικό βίντεο δεν ήταν εντός των ορίων που καθορίστηκαν για τον Αρντά Γκιουλέρ και ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής μας αργότερα κατευθύνθηκε σε ατομικό πρόγραμμα για προστατευτικούς λόγους.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως οι πολίτες μας, των οποίων η καρδιά χτυπάει για την Εθνική Ομάδα της Τουρκίας, δεν πρέπει να βασίζονται σε τέτοιο περιεχόμενο».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή