Πολ Πογκμπά: Συγκλονίζει μετά τον 4ετή αποκλεισμό - «Τελείωσα, είμαι νεκρός χωρίς το ποδόσφαιρο»

Συνέντευξη που σοκάρει από τον Πολ Πογκμπά μετά την τιμωρία του για θετικό δείγμα σε έλεγχο ντόπινγκ.

Προωρο τέλος έλαβε η ποδοσφαιρική καριέρα του Πολ Πογκμπά μετά τον τετραετή αποκλεισμό που του επιβλήθηκε.

Ο Γάλλος σταρ βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και παρότι αρνήθηκε τις κατηγορίες, τιμωρήθηκε με τις προβλεπόμενες ποινές, οι οποίες ουσιαστικά του στερούν την ευκαιρία να βάλει ο ίδιος τέλος στην καριέρα του.

Ο Πογκμπά έσπασε τη σιωπή του και η ιστοσελίδα «Guardian Nigeria» δημοσιεύει ορισμένα αποσπάσματα συνέντευξης που έδωσε ο Γάλλος άσος:

«Τελείωσα, είμαι νεκρός. Ο Πολ Πογκμπά δεν υπάρχει πια», ήταν τα πρώτα του λόγια και συνέχισε: «Δεν ξέρω πια ποιος είμαι. Το ποδόσφαιρο ήταν η ζωή μου, το πάθος μου. Τώρα είναι σαν να έχασα τον εαυτό μου. Ό,τι έχτισα στην καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής μου έχουν αφαιρεθεί».

Ενώ περιμένει να καταλάβει αν και πότε θα επιστρέψει για να παίξει ξανά, ο Πολ Πογκμπά εξακολουθεί να εξερευνά άλλα μονοπάτια καριέρας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε τις τελευταίες ημέρες η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», ο Γάλλος μέσος δοκιμάζει την τύχη του ως ηθοποιός, παίρνοντας μέρος στη νέα ταινία του Φαμπιέν Οντενιέντε, με τίτλο «4 Zeros».

Στην ταινία, που θα βγει στους γαλλικούς κινηματογράφους τον Απρίλιο του επόμενου έτους, ο Πογκμπά εμφανίστηκε σε δύο σκηνές, που γυρίστηκαν στο πάρκο Rueil-Malmaison, στα περίχωρα του Παρισιού.

Υποδύεται έναν παιδαγωγό που είναι υπεύθυνος για νεαρούς ποδοσφαιριστές και κατάφερε να τους εντυπωσιάσει όλους με τον αυθορμητισμό του.

Σχετικές ειδήσεις