Ο εκπρόσωπος του Πελίστρι επιβεβαιώνει για Παναθηναϊκό: «Έχω κάνει επαφές»

Η περίπτωση του διεθνούς Ουρουγουανού εξτρέμ φαίνεται πως βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού, καθώς ο ατζέντης του παραδέχτηκε πως υπάρχουν επαφές.

Ο εκπρόσωπος του Πελίστρι επιβεβαιώνει για Παναθηναϊκό: «Έχω κάνει επαφές»
epa11433629 Panama defender Roderick Miller (R) and Uruguay forward Facundo Pellistri (L) challenge for the ball during the second half of the CONMEBOL Copa America 2024 group C match between Uruguay and Panama, in Miami, Florida, USA 23 June 2024. EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
1'

Ο Φακούντο Πελίστρι αγωνίζεται με την Εθνική Ουρουγουάης στο Κόπα Αμέρικα. Ο 22χρονος εξτρέμ που αγωνίστηκε το προηγούμενο εξάμηνο με τη φανέλα της Ισπανικής Γρανάδα, ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Φαίνεται πως δε θα έχει θέση στο ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων» και αναζητείται η επόμενη ομάδα που θα τον δανειστεί πιθανότατα.

Ουρουγουανός δημοσιογράφος είχε αναφέρει την πληροφορία πως ο Παναθηναϊκός και ο Ντιέγκο Αλόνσο ενδιαφέρονται γι’ αυτόν. Λίγες μέρες αργότερα, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Εντγκάρντο Λασάλβια, με μια ατάκα του σε ραδιοφωνική εκπομπή της χώρας της λατινικής Αμερικής, ουσιαστικά επιβεβαίωσε το «πράσινο» ενδιαφέρον.

«Έχω κάνει επαφές», απάντησε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, χωρίς να διαψεύσει ή να προσπαθήσει να αποφύγει την ερώτηση για το «τριφύλλι». Έτσι, ο Πελίστρι φέρεται να είναι στη λίστα των εξτρέμ μαζί με τον Παβόν και άλλους παίκτες που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή