Ο εκπρόσωπος του Πελίστρι επιβεβαιώνει για Παναθηναϊκό: «Έχω κάνει επαφές»

Η περίπτωση του διεθνούς Ουρουγουανού εξτρέμ φαίνεται πως βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού, καθώς ο ατζέντης του παραδέχτηκε πως υπάρχουν επαφές.
epa11433629 Panama defender Roderick Miller (R) and Uruguay forward Facundo Pellistri (L) challenge for the ball during the second half of the CONMEBOL Copa America 2024 group C match between Uruguay and Panama, in Miami, Florida, USA 23 June 2024. EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Ο Φακούντο Πελίστρι αγωνίζεται με την Εθνική Ουρουγουάης στο Κόπα Αμέρικα. Ο 22χρονος εξτρέμ που αγωνίστηκε το προηγούμενο εξάμηνο με τη φανέλα της Ισπανικής Γρανάδα, ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Φαίνεται πως δε θα έχει θέση στο ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων» και αναζητείται η επόμενη ομάδα που θα τον δανειστεί πιθανότατα.

Ουρουγουανός δημοσιογράφος είχε αναφέρει την πληροφορία πως ο Παναθηναϊκός και ο Ντιέγκο Αλόνσο ενδιαφέρονται γι’ αυτόν. Λίγες μέρες αργότερα, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Εντγκάρντο Λασάλβια, με μια ατάκα του σε ραδιοφωνική εκπομπή της χώρας της λατινικής Αμερικής, ουσιαστικά επιβεβαίωσε το «πράσινο» ενδιαφέρον.

«Έχω κάνει επαφές», απάντησε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, χωρίς να διαψεύσει ή να προσπαθήσει να αποφύγει την ερώτηση για το «τριφύλλι». Έτσι, ο Πελίστρι φέρεται να είναι στη λίστα των εξτρέμ μαζί με τον Παβόν και άλλους παίκτες που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.