Πολλά τα λεφτά για Ιωαννίδη – Πιθανές νέες προτάσεις άνω των 25 εκατ. ευρώ!

Ο Παναθηναϊκός έχει τη διάθεση να μην πωληθεί ο Φώτης Ιωαννίδης, όμως για τον Έλληνα διεθνή στράικερ το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και τα… πορτοφόλια ανοιχτά.
Πολλά τα λεφτά για Ιωαννίδη – Πιθανές νέες προτάσεις άνω των 25 εκατ. ευρώ!
INTIME SPORTS
3'

Η Ίπσουιτς επίσημα κατέθεσε πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Φώτη Ιωαννίδη. Οι νεοφώτιστοι στην Premier League έδωσαν 25.000.000 ευρώ, με τους «πράσινους» να απαντούν αρνητικά χωρίς δεύτερη σκέψη. Άλλωστε στο «τριφύλλι» η απόφαση έχει ληφθεί: Δεν υπάρχει καμία επιθυμία πώλησης του διεθνούς στράικερ.

Βέβαια, το καλοκαίρι έχει ακόμη δρόμο. Όπως και η μεταγραφική αγορά. Ο Ιούνιος δεν έχει τελειώσει και ήδη έχει προκύψει ενδιαφέρον πέρα απ’ την Ίπσουιτς και απ’ την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά και απ’ την Μπολόνια. Οι Πορτογάλοι και οι Ιταλοί δε μοιάζουν ικανοί να μπορέσουν να ακολουθήσουν τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης. Οπότε θα είναι έκπληξη αν επανέλθουν και κυρίως αν τεθεί θέμα διαπραγματεύσεων.

Όμως, στην… ατμόσφαιρα υπάρχει πάντα το πρωτάθλημα με τα ανοιχτά και φουσκωμένα πορτοφόλια. Η Premier League. Από εκεί λοιπόν, δεν είναι καθόλου απίθανο να έρθουν κι άλλες προτάσεις ακόμη μεγαλύτερες. Τόσο από την Ίπσουιτς η οποία δεδομένα προορίζει τον Ιωαννίδη για ρόλο βασικού αν κατορθώσει να τον αποκτήσει, όσο και από άλλες ομάδες. Τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμη.

Οι Άγγλοι πάντα αργούν να μπουν στο μεταγραφικό παζάρι, όμως όταν το κάνουν είναι αρκετά δυναμικά. Οπότε στην μεταγραφική αγορά, δεν αποκλείουν καθόλου να ανέβει το ποσό για τον Ιωαννίδη μέχρι τα 30 εκατ. ευρώ και παραπάνω.

Τα ποσά αυτά δεν… ζαλίζουν απλά, αλλά αποτελούν ιστορικά νούμερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός ξεκάθαρα δεν έχει πρόθεση να πουλήσει, όμως πάντα θα παίξει ρόλο και η επιθυμία του παίκτη, αλλά και το ύψος της πρότασης.

Αυτή τη στιγμή ο διεθνής στράικερ δεν δείχνει να είναι ξεκάθαρα προς μια κατεύθυνση. Ούτε αγχώνεται για το αν θα έρθουν προτάσεις στη συνέχεια του καλοκαιριού. Είναι συμβιβασμένος με την ιδέα πως θα είναι και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό, αλλά οι ατζέντηδές του προφανώς και παρακολουθούν την αγορά για τον πελάτη τους. Ίσως εκεί να αλλάξουν τα δεδομένα, ανάλογα και τις προσφορές που οι γνώστες της αγοράς επιμένουν πως θα προκύψουν.

Ο Παναθηναϊκός για να έχει ακόμη πιο ικανοποιημένο τον Ιωαννίδη, θα τον φωνάξει σύντομα για νέο συμβόλαιο. Το οποίο και θα προβλέπει σημαντικά αυξημένες απολαβές. Κάνοντάς τον ίσως και τον πιο καλοπληρωμένο του «τριφυλλιού». Σε αυτό το ενδεχόμενο όμως, θα έχει ενδιαφέρον μια πιθανή ρήτρα που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει.

Οι εβδομάδες που ακολουθούν δεδομένα θα είναι «ζεστές» όχι μόνο λόγω θερμοκρασίας, αλλά και αναφορικά με τον Φώτη Ιωαννίδη. Ο παίκτης δεν «καίγεται» να φύγει, ο Παναθηναϊκός δε θέλει να τον πουλήσει, αλλά η Premier League παραμονεύει για έναν επιθετικό που όπως φαίνεται όλοι στην Ευρώπη πιστεύουν πως το ταβάνι του είναι υψηλότατο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή