ΑΕΚ - Άλκμααρ 0-6: «Βαριά» ήττα στο πρώτο φιλικό – Επιβεβλημένη η ενίσχυσή της

ΑΕΚ: Η «Ένωση» γνώρισε «βαριά» ήττα (6-0) από την Άλκμααρ στο πρώτο φιλικό της, δείχνοντας ότι η ενίσχυσή της με αρκετές και καλές προσθήκες είναι επιβεβλημένη.
ΑΕΚ Προετοιμασία
INTIME SPORTS
1'

Ήταν μόνο το πρώτο προπονητικό «ξεμούδιασμα» μετά από μερικές ημέρες σκληρών προπονήσεων, ωστόσο δεν παύει η ΑΕΚ να προβλημάτισε με την εικόνα.

Αυτό που φάνηκε κυρίως ήταν η επιβεβλημένη ανάγκη για ενίσχυση με πολλές και σημαντικές προσθήκες. Είναι φυσικά κάτι που ο Ματίας Αλμέιδα κι άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν καλά και δεν περίμεναν το σημερινό (28/6) φιλικό.

Στο πρώτο ημίχρονο ο «Πελάδο» επέλεξε να παίξει με έμπειρους παίκτες με ορισμένους εξ αυτών να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Αντίθετα, στο δεύτερο άλλαξε τελείως εικόνα παρατάσσοντας σχήμα, αποτελούμενο κυρίως από παίκτες της ΑΕΚ Β’.

Σε αμφότερα τα ημίχρονα, όμως, η «Ένωση» είχε πολλά κενά στην άμυνα κι ήταν ακίνδυνη επιθετικά, με αποτέλεσμα να δεχθεί από τρία γκολ σε κάθε 45λεπτο.

Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν οι:

ΑΕΚ: Θεοχάρης, Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί, Ελίασον, Γαλανόπουλος, Γιόνσον, Φερνάντες, Μάνταλος, Γκαρσία.
Αλκμάαρ: Οβούσου, Πενέτρα, Βαν Μπόμελ, Κλασιέ, Ντέκερ, Λάχντο, Σούτεν, Σμιτ, Μπουρμέεστερ, Ζεεφουίκ, Ντε Βίτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι:

ΑΕΚ: Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος, Πήλιος, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Φοφανά, Ρουκουνάκης, Μαχαίρας, Ζίνι, Τσιλούλης, Θεοδωρίδης (70’ Κάτσικας).
Αλκμάαρ: Βέρχολστ, Κάσιους, Γκόες, Μαρτίνς, Κουπμέινερς, Μίγινανς, Μπάζοερ, Ποκού, Σαντίκ, Βαν Μπρέντεροτ, Σμιτ.

Τα highlights

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή