Δεν θα παίξει στο Μαϊάμι ο Μέσι – Μένει εκτός κόντρα στο Περού

Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Λιονέλ Μέσι τον κρατά εκτός του αγώνα με το Περού για το Κόπα Αμέρικα, με τον Αργεντινό να έχει στόχο να είναι έτοιμος στα προημιτελικά.
Δεν θα παίξει στο Μαϊάμι ο Μέσι – Μένει εκτός κόντρα στο Περού
1'

Η Αργεντινή με τη νίκη της κόντρα στη Χιλή εξασφάλισε την πρόκρισή της στα νοκ άουτ του Κόπα Αμέρικα. Ο Λιονέλ Μέσι «κληρονόμησε» ενοχλήσεις στο μηρό σε αυτό το ματς και για το λόγο αυτό δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί από τότε. Με την απόφαση των ανθρώπων της «αλμπισελέστε» να είναι πως δε θα αγωνιστεί κόντρα στο Περού.

Δηλαδή στο τελευταίο ματς των ομίλων για την Αργεντινή, η οποία απλά θέλει να «σφραγίσει» την πρώτη θέση στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οπότε το κίνητρο είναι χαμηλό. Έτσι ο Μέσι αναμένεται να μείνει εκτός και όλη η προσοχή στρέφεται στο να είναι πανέτοιμος για τα προημιτελικά. Μάλιστα για παν ενδεχόμενο έκανε και σειρά εξετάσεων για τον μυϊκό τραυματισμό του.

Στις ΗΠΑ όπου διεξάγεται το Κόπα Αμέρικα, υπάρχει δυσαρέσκεια για την απουσία του Μέσι απ’ το ματς με το Περού. Βλέπετε αυτή η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Μαϊάμι και συγκεκριμένα στο «Hard Rock Stadium». Η απουσία του Αργεντινού σούπερ σταρ αυτόματα αφαιρεί τεράστιο κομμάτι απ’ το ενδιαφέρον για την αναμέτρηση, γεγονός που προβληματίζει τους διοργανωτές.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή