Δεν αστειεύονται οι Άγγλοι – Τιμώρησαν έξι οπαδούς για επεισόδια στη Γερμανία

Άτομα που συμμετείχαν σε επεισόδια πριν το ματς της Αγγλίας με τη Σερβία, τιμωρήθηκαν με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα ενώ τους κρατήθηκαν και τα διαβατήρια.
Δεν αστειεύονται οι Άγγλοι – Τιμώρησαν έξι οπαδούς για επεισόδια στη Γερμανία
1'

Η αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Σερβία για το Euro 2024, είχε γίνει αιτία για σοβαρά επεισόδια στο Γκεζελκίρχεν της Γερμανίας. Οπαδοί της Αγγλίας είχαν επιτεθεί σε Σέρβους, με αρκετούς Αλβανούς να φημολογείται πως ήταν ανάμεσά τους. Η γερμανική αστυνομία είχε προχωρήσει σε συλλήψεις.

Έξι απ’ τους οπαδούς που ενεπλάκησαν στα επεισόδια, απελάθηκαν απ’ τη χώρα και επέστρεψαν στην Αγγλία. Εκεί, όμως, δεν τελείωσε η τιμωρία τους. Με το που έφτασαν στη χώρα τους, οι αρχές κράτησαν τα διαβατήριά τους. Όπως έγινε γνωστό, ήδη τους επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα, τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις.

Η ίδια ποινή ισχύει φυσικά και για τα ματς της Εθνικής Αγγλίας, ενώ έχει ενδιαφέρον το πότε τελικά θα επιστραφούν τα διαβατήρια στους συγκεκριμένους οπαδούς οι οποίοι ταξίδεψαν στο Euro όχι για να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή