Η Ροζάριο Σεντράλ κάνει πρόταση στον Ντι Μαρία με συμβολή ειδικών δυνάμεων και ελικοπτέρων!

Οι απειλές που δέχτηκε κατά της ζωής του ο Άνχελ Ντι Μαρία προκειμένου να μην επιστρέψει στην πατρίδα του και την Ροζάριο Σεντράλ, κάνει την ομάδα της Αργεντινής να του καταθέσει πρόταση με ελικόπτερα και ειδικές δυνάμεις!
Η Ροζάριο Σεντράλ κάνει πρόταση στον Ντι Μαρία με συμβολή ειδικών δυνάμεων και ελικοπτέρων!
epa11401402 Angelo Preciado (L) of Ecuador battles Angel Di Maria (R) of Argentina for control of the ball during the first half of the friendly soccer match between the national teams of Argentina and Ecuador at Soldier Field, in Chicago, Illinois, USA, 09 June 2024. EPA/TRENT SPRAGUE
1'

Ο Άνχελ Ντι Μαρία φεύγει απ’ την Μπενφίκα και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Ροζάριο Σεντράλ, ομάδα που αγαπά από παιδί και είναι στην πόλη καταγωγής του στην Αργεντινή, αποτελούσε πάντα προτεραιότητά του. Όμως οι απειλές που δέχτηκε τον περασμένο Μάρτιο (συνελήφθησαν οι ένοχοι) τον είχαν σοκάρει.

Πλέον, η Σεντράλ είναι έτοιμη να του καταθέσει πρόταση επιστροφής στο… σπίτι. Μέσω της οποίας θα ηρεμεί και τους φόβους του, μετά τις απειλές που είχε δεχτεί. Προκειμένου να μη γυρίσει στο σπίτι του.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής, στην πρόταση της Ροζάριο θα προσφέρονται αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τον ίδιο και την οικογένειά του. Απ’ αυτά που τυγχάνουν πρόεδροι κρατών. Συγκεκριμένα θα υπάρχουν διαβεβαιώσεις και απ’ την αστυνομία, ενώ θα τονίζεται η συμμετοχή και των ειδικών δυνάμεων στην ασφάλειά του.

Παράλληλα, θα παρέχεται τεθωρακισμένο όχημα στον Ντι Μαρία, έξτρα αστυνομικοί με πολιτικά σε κάθε προπόνηση ή αγώνα του. Όσο για την 24ωρη φύλαξή του, θα φροντίζει ιδιωτική ασφάλεια η οποία θα έχει στήριξη από εδάφους και αέρος με χρήση ελικοπτέρου!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή