ΑΕΚ: Δεν περιμένει άλλο τον Γιαννούλη, πάει για άλλο αριστερό μπακ

Αποσύρεται από την διεκδίκηση του Δημήτρη Γιαννούλη η ΑΕΚ, μην θέλοντας να περιμένει άλλο τον ποδοσφαιριστή και προχωρά σε συζητήσεις με άλλες περιπτώσεις αριστερών μπακ.
ΑΕΚ: Δεν περιμένει άλλο τον Γιαννούλη, πάει για άλλο αριστερό μπακ
INTIME SPORTS
1'

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ελεύθερος μετά το τέλος της παρουσίας του στη Νόριτς και οι μεγάλοι ελληνικοί σύλλογοι ενδιαφέρονται γι’ αυτόν. Η ΑΕΚ ήταν μέσα σε αυτούς, όμως όπως φαίνεται η Ένωση αποσύρεται απ’ τη διεκδίκηση του διεθνούς αριστερού μπακ. Παρότι τον είχε στην κορυφή της λίστας της εδώ και καιρό.

Οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να μην περιμένουν άλλο την απόφαση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει θέσει ως προτεραιότητα το εξωτερικό και έχει τους υπόλοιπους στο… περίμενε. Μια αναμονή που πλέον δεν μοιάζει να είναι επιλογή για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κλείσουν το θέμα του αριστερού μπακ και έτσι αφήνουν τον Δημήτρη Γιαννούλη για να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις που έχουν στη λίστα τους. Υπάρχει ήδη προεργασία, καθώς έχουν ξεχωρίσει οι στόχοι στο ενδεχόμενο που δεν προχωρούσε του Γιαννούλη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή