Παναθηναϊκός: Φιλικό ξεμούδιασμα με 14 γκολ κόντρα σε αντίπαλο χαμηλού επιπέδου

Πρώτο τεστ για τον Παναθηναϊκό του Ντιέγκο Αλόνσο απέναντι στην ερασιτεχνική Χάους Εμ Ίνσταλ στην Αυστρία και νίκη 14-0 για το «τριφύλλι» - Το ματς προσφερόταν για να ξεφύγουν οι «πράσινοι» απ’ τη ρουτίνα των προπονήσεων, χατ τρικ για Τζούρισιτς και Γερεμέγεφ.
Παναθηναϊκός: Φιλικό ξεμούδιασμα με 14 γκολ κόντρα σε αντίπαλο χαμηλού επιπέδου
INTIME SPORTS
1'

Χρήσιμα συμπεράσματα απ’ το πρώτο φιλικό τεστ στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, δεν μπορούν να βγουν. Οι «πράσινοι» του Ντιέγκο Αλόνσο ξέφυγαν απ’ τη ρουτίνα των σκληρών προπονήσεων στην Αυστρία και… ξεμούδιασαν απέναντι στην ερασιτεχνική, Χάους Εμ Ίνσταλ. Το τελικό 14-0 δείχνει πως η διαφορά δυναμικότητας δεν επιτρέπει οποιοδήποτε αγωνιστικό συμπέρασμα.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έδωσε χρόνο σε όλους τους παίκτες του, κάτι που φάνηκε ακόμη και απ’ την ενδεκάδα που παρέταξε. Ο Τζούρισιτς και ο Νίκας ήταν ιδιαίτερα ορεξάτοι, με τον Σέρβο να σημειώνει 3 γκολ και τον Έλληνα μέσο 2. Χατ τρικ έκανε και ο Γερεμέγεφ.

4316491.jpg

Η αρχική διάταξη των «πράσινων» ήταν σε σχηματισμό 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Λίλο, με τους Κυριόπουλο και Κάτρη στα άκρα της άμυνας και τους Γεντβάι-Τσοκάι δίδυμο στόπερ. Στον άξονα των χαφ Ζέκα και Νίκας, με Τρουγιέ, Τζούρισιτς και Μαντσίνι πίσω απ’ τον Νταμπίζα που ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

4316365.jpg

Ο Παναθηναϊκός είχε τον απόλυτο έλεγχο στο ματς. Ουσιαστικά η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο όποτε ήθελε σκόραρε στην αναμέτρηση, γι’ αυτό και έφτασε στο τελικό 14-0. Από 3 γκολ είχαν Τζούρισιτς και Γερεμέγεφ, 2 πέτυχε ο Νίκας, ενώ μία φορά βρήκαν δίχτυα οι Μαντσίνι, Νταμπίζας, Μπρέγκου, Βαγιαννίδης, Αϊτόρ, Σένκεφελντ.

4316331.jpg

Παναθηναϊκός (Αλόνσο): Λίλο (46' Καρακασίδης), Κάτρης (46' Βαγιαννίδης), Γεντβάι (46' Σένκεφελντ), Τσοκάι (46' Αράο), Κυριόπουλος (46' Φικάι), Ζέκα (46' Πέρεθ), Νίκας, Τρουιγιέ (46' Βιλένα), Μαντσίνι (46' Μπρέγκου), Τζούρισιτς (46' Αϊτόρ), Νταμπίζας (46' Γερεμέγεφ).

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή