Live, Euro 2024: Πορτογαλία - Σλοβενία 0-0 - Στην παράταση οδηγήθηκε η αναμέτρηση

Euro 2024: Παρακολουθήστε και σχολιάστε την αναμέτρηση Πορτογαλία - Σλοβενία για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.
Κρίσιμη "μάχη" για τους "16" του Euro 2024
UEFA

Στις 22:00 στην Φρανκφούρτη η Πορτογαλία που είναι εκ των φαβορί της διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσει την Σλοβενία. Ομάδα έκπληξη μέχρι τώρα έχοντας ως πρωταγωνιστές τον Τσέριν και τον Σπόραρ του Παναθηναϊκού (στο ρόστερ υπάρχει και ο Βέρμπιτς). Οι Σλοβένοι για πρώτη φορά είναι σε φάση νοκ άουτ, όντας αήττητοι με τρεις ισοπαλίες στη διοργάνωση.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί σε φιλικό στη Λιουμπλιάνα πριν τέσσερις μήνες περίπου, όταν και οι Σλοβένοι επικράτησαν των Πορτογάλων 2-0. Προφανώς και τώρα θα είναι διαφορετικά τα πράγματα, καθώς οι Ίβηρες είναι το ξεκάθαρο φαβορί λόγω και της διαφοράς ποιότητας που υπάρχει.

Οι Πορτογάλοι είναι ξεκούραστοι κιόλας, καθώς στο τελευταίο ματς με τη Γεωργία έγινε εκτεταμένο rotation. Ο Ράφαελ Λεάο είναι διαθέσιμος έχοντας εκτίσει την ποινή του και θα υπάρξουν πολλές αλλαγές με επιστροφές των βασικών παικτών.

Οι Σλοβένοι δε θα έχουν τον τιμωρημένο Γιάνζα, με τον Μπάλκοβετς να παίρνει τη θέση του όπως όλα δείχνουν. Στο όριο καρτών για τους Πορτογάλους είναι οι Ρονάλντο, Φρανσίσκο Κονσεϊσάο, Ζοάο Παλίνια, Πέδρο Νέτο και Ρουμπέν Νέβες, ενώ για τους Σλοβένους οι Μπιγιόλ, Τσέλαρ, Στογιάνοβιτς και Βιπότνικ.

Παρακολουθήστε και σχολιάστε το Πορτογαλία - Σλοβενία:

Σχετικές ειδήσεις