Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Οριστική συμφωνία με Γκαρθία - «Πετάει» για Ελλάδα

Μεταγραφές: Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Ντάνι Γκαρθία, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ισπανία.
Ντάνι Γκαρθία
Ο Ισπανός ετοιμάζεται να αποτελέσει τη δεύτερη "ερυθρόλευκη" μεταγραφή
EPA/Miguel Tona, ΑΜΠΕ
1'

Ο Ισπανός μέσος αναμένεται να αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Μάρκο Στάμενιτς έκανε την… αρχή και εντός των επόμενων ημερών, θα ακολουθήσει ο Ντάνι Γκαρθία.

Ο Ίβηρας άσος αποχώρησε από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και ετοιμάζεται να συνεργαστεί και πάλι με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με τον οποίο συνυπήρξαν για τρία χρόνια στην Εϊμπάρ. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο Ντάνι Γκαρθία αποτελεί επιλογή του Βάσκου κόουτς, ειδικά από τη στιγμή που ο Βιθέντε Ιμπόρα είχε αποφασίσει να εξαντλήσει τις πιθανότητες επιστροφής στη Λεβάντε.

Έτσι, αμέσως μόλις ο υψηλόσωμος μέσος ανακοίνωσε την απόφασή του, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις επαφές με τον πρώην, πλέον, ποδοσφαιριστή της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Μάλιστα, η «El Correo» υποστηρίζει πως ο 34χρονος άσος είναι ήδη παίκτης των «ερυθρόλευκων» του Πειραιά, στην πρώτη του… περιπέτεια μακριά από την πατρίδα του.

Ακόμα, το Μέσο από τη χώρα των Βάσκων τονίζει πως ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα για την Ελλάδα, ούτως ώστε να μπει στην τελική… ευθεία η μεταγραφή του στους Κατόχους του Europa Conference League. Άλλωστε, την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού για την ερχόμενη σεζόν.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή