Μεταγραφές, Κλαμπ Μπριζ: Μία… ανάσα από τον Τζόλη - Περνάει εξετάσεις και ανακοινώνεται

Μεταγραφές: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Χρήστου Τζόλη από την Φορτούνα Ντίσελντορφ εμφανίζεται ο Χρήστος Τζόλης.
Κοντά στην μεταγραφή του στους Βέλγους εμφανίζεται ο Έλληνας επιθετικός
INTIME SPORTS

Έτοιμος για νέες… περιπέτειες εμφανίζεται ο Έλληνας επιθετικός. Ο Χρήστος Τζόλης αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Φορτούνα Ντίσελντορφ στην Bundesliga 2, τη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ μέτρησε 37 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 24 γκολ και 10 ασίστ. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το όνομά του εμφανίστηκε στη λίστα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Νικήτρια στην κούρσα για την απόκτησή του φαίνεται πως βγαίνει η Κλαμπ Μπριζ. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει δημοσιογράφος από το Βέλγιο, ο οποίος κάνει λόγο για οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων.

Συγκεκριμένα, ο Σάσα Ταβολιέρι τονίζει πως το deal έκλεισε κοντά στα 6.500.000 ευρώ και ο Χρήστος Τζόλης θα περάσει την Τρίτη (02/07) τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου στη συνέχεια να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή και ο 22χρονος συνεχίσει την καριέρα του στην Κλαμπ Μπριζ, θα γίνει ο τέταρτος Έλληνας που θα αγωνιστεί με την ομάδα του Βελγίου, έπειτα από τους Σωκράτη Διούδη, Σπύρο Φουρλάνο και Βαλεντίνο Βλάχο.

Σχετικές ειδήσεις