Μεταγραφές, ΑΕΚ: Συμφώνησε με Ρομπέρτο Περέιρα, ανακοίνωσε την παραμονή Άμραμπατ

Μεταγραφές: Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Ρομπέρτο Περέιρα, ενώ παράλληλα επισημοποίησε την παραμονή του Νορντίν Άμραμπατ.
AEK Ρομπέρτο Περέιρα
EPA/GABRIELE MENIS
2'

Το ενδιαφέρον για την απόκτηση του 33χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού αποκάλυψε συμπατριώτης του δημοσιογράφος και τις επόμενες ώρες επιβεβαιώθηκε από το ρεπορτάζ.

Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του «Τούκου» για τα επόμενα δύο χρόνια, ενισχύοντας τη μεσοεπιθετική γραμμή της. Ο Περέιρα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ουντινέζε, μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου, αλλά και πίσω από τον επιθετικό.

Την περασμένη σεζόν μέτρησε 27 συμμετοχές, έχοντας τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ, όντας αρχηγός της ομάδας του Ούντινε. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Premier League με τη Γουότφορντ, ενώ έπαιξε και στη Γιουβέντους, με την οποία κατέκτησε δύο νταμπλ (2015, 2016).

nordin-amrabat-aek.jpg

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημοποίησε την ανανέωσει της συνεργασίας με τον Νορντίν Άμραμπατ. Οι δύο πλευρές ήταν στην τελική διαδικασία των διαπραγματεύσεων και τελικά ήρθαν σε οριστική συμφωνία.

Η ανακοίνωση της «Ένωσης» για τον Άμραμπατ:

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τον Νόρντιν Άμραμπατ, διάρκειας ως τις 30 Ιουνίου του 2025.

Θα είναι η τέταρτη σεζόν που ο Νόρντιν θα φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ, καθώς βρίσκεται στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2021. Έχει ήδη 104 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Έχει πετύχει 20 γκολ κι έχει «σερβίρει» 16 ασίστ, ενώ ήταν από τους πιο σημαντικούς «πυλώνες» του ιστορικού νταμπλ της σεζόν 2022-2023.

Πριν από την ΑΕΚ είχε ήδη μια πολύ σημαντική καριέρα σε Αϊντχόφεν, Καϊσέρισπορ, Γαλατασαράι, Μάλαγα, Γουότφορντ, Λεγανιές και Αλ Νασρ.

Νόρντιν, είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που θα βρίσκεσαι μαζί μας και την σεζόν 2024-2025. Να έχεις υγεία και να ζήσουμε μεγάλες στιγμές όλοι μαζί κι αυτή την χρονιά».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή