ΑΕΚ: Να δείξει βελτίωση με Μπέρχοστ - Η ώρα και το κανάλι του φιλικού

ΑΕΚ: Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας θα δώσει την Τετάρτη (03/07) η Ένωση, καθώς θα παίξει κόντρα στην Μπέρχοστ.
Ματίας Αλμέιδα
Δεύτερο τεστ για την Ένωση στην Ολλανδία
INTIME SPORTS
1'

Μερικές ημέρες μετά την ήττα από την Άλκμααρ, ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει μία ακόμα ευκαιρία να βγάλει συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα παίξουν απέναντι στην Μπέρχοστ, σ’ ένα φιλικό που θα έχει διάρκεια 120 λεπτών, που θα είναι μοιρασμένα σε τέσσερα ημίωρα. Βασικό ζητούμενο για τον «Πελάδο» είναι η βελτίωση που θέλει να δείξει η ομάδα του. Μάλιστα, ο κόουτς του «Δικέφαλου» έχει δείξει τα πλάνα του για το αρχικό σχήμα.

Σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε την Τρίτη (02/07) βασικές επιλογές του αναμένεται να είναι οι Θεοχάρης, Μήτογλου, Μουκουντί, Ρότα, Χατζισαφί, Γιόνσον, Μάνταλος, Ελίασον, Φερνάντες, Ζίνι, Λιβάι Γκαρσία. Στην συνέχεια, αναμένεται να αγωνιστούν και οι Αγγελόπουλος, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κοσίδης, Κανελλόπουλος, Πήλιος, Ρουκουνάλης, Φοφανά, Κάτσικας, Μαχαίρας, Γκολφίνος, Θεοδωρίδης.

Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Λιούμπισιτς, μια και προέρχεται από τραυματισμό, ενώ εκτός παραμένει ο Τσιλούλης, ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα και θα χρειαστεί μερικές μέρες για να επιστρέψει.

Η σέντρα στο φιλικό της ΑΕΚ με την Μπέρχοστ έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Τετάρτης (03/07) στις 14:00 και τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 1HD.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή