ΠΑΟΚ: Πρώτα συμπεράσματα με ΑΕΚ Λάρνακας - Ντεμπούτο για Καμαρά

ΠΑΟΚ: Το πρώτο του φιλικό σε περίοδο προετοιμασίας θα δώσει το απόγευμα της Τετάρτης (03/07) ο «Δικέφαλος του Βορρά» που θα παίξει κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας.
Πρώτο φιλικό για ΠΑΟΚ και ανεπίσημο ντεμπούτο για τον Μαντί Καμαρά
INTIME SPORTS

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις συνεχόμενες προπονήσεις έχουν το απόγευμα της Τετάρτης (03/07) οι παίκτες του ΠΑΟΚ και παράλληλα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα μπορέσει να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα από την πορεία της προετοιμασίας, στο φιλικό που θα γίνει στην Ολλανδία κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Ρουμάνος κόουτς αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους περισσότερους παίκτες που έχει πάρει μαζί του στο βασικό στάδιο και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, τα βλέμματα έχουν στραφεί στον Μαντί Καμαρά. Ο Αφρικανός μέσος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ασπρόμαυρους» και την Τετάρτη (03/07) θα πάρει και λεπτά συμμετοχής, για πρώτη φορά μετά τις 21 Ιανουαρίου όταν είχε παίξει για 12 λεπτά στον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τον Άρη για τη Super League.

Παράλληλα, την πρώτη του ανεπίσημη εμφάνιση με τον «Δικέφαλο» αναμένεται να κάνει και ο Αντώνης Τσιφτσής, που αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης. Αντίθετα, εκτός θα είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, που προπονείται συντηρητικά ελέω ενός σφιξίματος που τον ταλαιπωρεί.

Συγκεκριμένα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να ξεκινήσει τον αγώνα, βάσει των όσων έχει δείξει στην προπόνηση της Τρίτης (02/07) με τους: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κουλιεράκη, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Καμαρά, Τσιγγάρα, Βιεϊρίνια, Τάισον, Γκούμα και Μπράντον. Παράλληλα, λεπτά συμμετοχής αναμένεται να πάρουν και οι: Τσιφτσής, Ότο, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κουαλιάτα και Σαμάτα.

Η σέντρα στην φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ Λάρνακας έχει οριστεί για το απόγευμα της Τετάρτης (03/07) στις 19:00. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.

Σχετικές ειδήσεις