«Σκούπα» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Απολύεται το 25% των υπαλλήλων

Μετά από αξιολόγηση που έγινε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποφασίστηκε η απόλυση του 25% των υπαλλήλων του κλαμπ.
«Σκούπα» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Απολύεται το 25% των υπαλλήλων
1'

«Χορός» απολύσεων στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να διώχνουν το 1/4 των υπαλλήλων του κλαμπ! Η μείωση των εργαζόμενων κατά 25% είναι μια απόφαση που λήφθηκε στον σύλλογο, μετά από αξιολόγηση που έγινε τον τελευταίο καιρό.

Ο αριθμός αυτών που θα απολυθούν, ξεπερνά τους 250. Θα προέρχονται από όλα τα τμήματα του κλαμπ. Η δικαιολογία είναι πως πρόκειται για απόφαση του συνιδιοκτήτη, Τζιμ Ράντκλιφ, ο οποίος θέλει το ποσό που θα γλιτώσει το κλαμπ να δοθεί στον προπονητή για ενίσχυση του ρόστερ. Μάλιστα ευθέως χαρακτηρίζουν στο Μάντσεστερ τους συγκεκριμένους υπαλλήλους ως «περιττά έξοδα».

Η αλήθεια είναι πως οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι μακράν η ομάδα με τους περισσότερους εργαζόμενους στην Premier League. Πιο πίσω είναι η Τσέλσι που απασχολεί σχεδόν 800 ανθρώπους, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι έχει λίγο πάνω από 500 εργαζόμενους.

Πριν λίγο καιρό ο Ράντκλιφ είχε προχωρήσει σε περικοπές μισθών στους υπαλλήλους της Γιουνάιτεντ και πλέον αποφασίστηκε η απόλυση του 25% του προσωπικού.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή