Παναθηναϊκός: Έμεινε στο 0-0 με την Πάφο

Παναθηναϊκός: Κακό ματς το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας των «πράσινων» κόντρα στην Κυπελλούχο Κύπρου, Πάφο, με το τελικό 0-0 να αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης.
Παναθηναϊκός: Έμεινε στο 0-0 με την Πάφο
INTIME SPORTS
2'

Το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού ήταν απέναντι σε ερασιτέχνες. Το δεύτερο με την Πάφο, ήταν «μάχη» Κυπελλούχων Ελλάδας και Κύπρου. Με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, σε μια αναμέτρηση που δεν προσέφερε συγκινήσεις. Φυσικά αυτό μικρή σημασία έχει, καθώς αμφότερες είναι σε περίοδο προετοιμασίας και η αξία του ματς έχει να κάνει με τα συμπεράσματα των προπονητών.

Το παιχνίδι κινήθηκε σε αργό τέμπο σε γενικές γραμμές, οι ευκαιρίες δεν ήταν πολλές κι έτσι η «λευκή» ισοπαλία δεν ξάφνιασε κανέναν. Για τους «πράσινους» ο Αλόνσο έδωσε χρόνο σε 21 παίκτες, ενώ πρόβλημα υπήρξε πριν το ματς με τον Μπακασέτα και στη διάρκειά του με τον Γεντβάι.

Το εύκολο συμπέρασμα και απόλυτα λογικό, είναι πως χρειάζεται αρκετή δουλειά ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο, για να πάρει τη νέα ταυτότητα που θέλει να του περάσει ο Ουρουγουανός τεχνικός. Το επόμενο φιλικό για το «τριφύλλι» είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (6/7) με την Άιντραχτ Μπραουντσβάικ.

4320062.jpg

Αναφορικά με τη διάταξη, ο Παναθηναϊκός ξανά άρχισε το ματς με 4-2-3-1 με τον Λοντίγκιν στο τέρμα, Βαγιαννίδη και Κώτσιρα στα άκρα της άμυνας και Σένκεφελντ-Γεντβάι στόπερ. Αράο και Βιλένα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, Μαντσίνι, Λημνιός (πήρε τη θέση του Μπακασέτα που ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει το ματς), Τζούρισιτς στην τριάδα πίσω απ’ τον Γερεμέγεφ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς ήρθε στο 33’, όταν ο Κώτσιρας βρήκε ωραία τον Μαντσίνι, αυτός έκανε το γύρισμα στον Γερεμέγεφ με τον Σουηδό στράικερ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο): Λοντίγκιν (46' Ντραγκόβσκι), Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ (69' Κατρής), Γεντβάι (24' Ζέκα), Κώτσιρας (46' Πέρεθ), Βιλένα (69' Κυριόπουλος), Αράο (69' Τσοκάι), Μαντσίνι (69' Νίκας), Λημνιός (46 Φίκαϊ), Τζούρισιτς (69' Μπρέγκου), Γερεμέγεφ (69' Νταμπίζας)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή