Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Εξετάζει Αμπουμπακάρ αν φύγει ο Ελ Κααμπί

Μεταγραφές: Ο Βενσάν Αμπουμπακάρ εμφανίζεται στη λίστα του Ολυμπιακού στο ενδεχόμενο που ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους».
Ο Καμερουνέζος επιθετικός εμφανίζεται στην "ερυθρόλευκη" λίστα για αντί-Ελ Κααμπί
EPA/TOLGA BOZOGLU, ΑΜΠΕ

Ιδιαίτερα… ζεστές αναμένεται να είναι οι επόμενες ημέρες στον Ολυμπιακό αναφορικά με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός αποτέλεσε το βαρύ… πυροβολικό των «ερυθρόλευκων» την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες και το όνομά του «παίζει» δυνατά για την Φενέρμπαχτσε.

Τα «καναρίνια» και ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να έχουν προσεγγίσει τον διεθνή φορ, καταθέτοντας μια «δυνατή» πρόταση, τη στιγμή που οι Πειραιώτες έχουν… επιστρέψει με αντιπρόταση. Ωστόσο, σύμφωνα με αναφορές του Τύπου του εξωτερικού, ο παίκτης αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται πως έχουν ήδη την εναλλακτική, η οποία ακούει στο όνομα του Βενσάν Αμπουμπακάρ. Όπως τονίζεται στην Τουρκία, ο Καμερουνέζος άσος είναι υπ’ ατμόν από την Μπεσίκτας, παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο.

Όμως, δεν υπολογίζεται στους «Αετούς» της Κωνσταντινούπολης και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να προχωρήσει στην απόκτησή του. Την περσινή σεζόν, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της χώρας του είχε απολογισμό 12 γκολ και 3 ασίστ σε 32 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Σχετικές ειδήσεις