Μεταγραφές, ΑΕΚ: «Τέλος» ο Σισέ - Οι δεύτερες σκέψεις και το «κόψιμο» στα ιατρικά

Μεταγραφές: Σε «ναυάγιο» οδηγήθηκαν οι επαφές της ΑΕΚ με τον Παπέ Αμπού Σισέ για τη μεταγραφή του.
"Χάλασε" η μεταγραφή του Σενεγαλέζου στην Ένωση
Eurokinissi

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός αποχώρησε από την Αδάνα Ντεμίρσπορ, μια και έμεινε ελεύθερος και τις προηγούμενες ημέρες εμφανίστηκε πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα, αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών είχαν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και όλα έδειχναν πως ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού θα ανακοινωνόταν επίσημα από τον «Δικέφαλο». Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες παρατηρήθηκε ανατροπή δεδομένων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στην Ένωση υπήρξαν δεύτερες σκέψεις για την περίπτωση του διεθνή αμυντικού, ενώ σύμφωνα με τη φημολογία που αναπτύχθηκε ο Παπέ Αμπού Σισέ δεν κατάφερε να «περάσει» τα ιατρικά τεστ και αποφασίστηκε να μην προχωρήσει το deal.

Άλλωστε, στην ΑΕΚ υπάρχουν ήδη οι Βίντα, Κάλενς, Μουκουντί και Μήτογλου, τη στιγμή που μπορεί να προσφέρει στο κέντρο της άμυνας και ο Χατζισαφί. Αυτός είναι και ο λόγος που οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να μην πάρουν το… ρίσκο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν σκέψεις για την απόκτηση ενός ακόμα στόπερ.

Σχετικές ειδήσεις